Hva er Halden Akademiet?
Etter å ha drevet Pipe Eksperten Fotball Akademi i 4 år har akademiets trenerteam den siste måneden gått gjennom en evaluering for å forbedre tilbudet. Derfor går dagens akademi-tilbud inn i historiebøkene i etterkant av dagens akademitrening. Fra februar 2019 av starter Halden Akademiet opp, som er et helt nytt akademi i ny «drakt».

Nytt i Halden Akademiet er at det vil være 4 økter hver måned, bortsett fra juli. Det betyr at de ukene det er skoleferie vil man finne alternative dager hvor treningene ligger. Disse datoene ligger allerede nå klart i årshjulet.

Det vil være et tak på 15 spillere per trener, og med 3 trenere betyr det at man har tilbud til 45 spillere. Trenerteamet vil bestå av Lars Petter Brevig (UEFA B-lisens), Kent Hansen (UEFA B-lisens) og Heidar Geir Juliusson (UEFA A-lisens). I tillegg vil det være 6 keeperplasser, som får keepertrener av David Paulmin (a-lagskeeper).

Halden Akademiet er et treningstilbud for jenter og gutter født i 2007, 2008 og 2009 Tilbudet skal gi spillerne en innføring i hva som kreves for å nå lengst mulig. Dette innebærer bla. annet:

- Åpent klubbhus fra 14:00-14:30 med enkel mat og frukt
- Matservering og skiftemuligheter fra 14:00-14:40
- Teoretisk gjennomgang av treningsøkta fra 14:40-14:45
- Praktisk gjennomføring av treningsøkta fra 14:45-16:15
- Fotballfitness (ute) 16:15-16:30
- Evaluering av treningen fra 16:30-16:45

I tillegg vil det benyttes videoanalyse av treningene, og det vil være stort fokus på individuell tilbakemelding. Noen ganger vil det være annen aktivitet enn fotballøkter, for eksempel matlagingskurs, foredrag med spillere / trenere etc, hvor fokuset vil være på fotball, søvn, kosthold, med fokus på å minimere stillesittende skjermtid blant barn og ungdom.

Målet med akademiet er at det skal være et tilbudet for de som brenner for fotball, og innholdet og oppfølgingen skal være bedre enn i treningen med eget lag.

Pris
Akademiet koster 900,- i måneden, og faktura sendes ut den 15. hver måned. Spilleren er med frem til hun / han er for gammel, med mindre det leveres oppsigelse. Oppsigelsestid er 1. måned, og gjelder fra den 1. i måneden etter man sier opp.

Tøy
Mer informasjon om tøy som brukes på akademiet kommer ila kort tid. Det vil bli mulighet til å kjøpe akademitøyet, som også kan brukes på trening med klubblaget. Akademi-tøyet vil kjøpes til en god pris.


Påmelding til akademiet

Informasjon om barnet

(YYYYMMDD)

Informasjon om foresatte

Faktura vil sendes til e-postadressen som er oppgitt ovenfor.

Bekreftelse

Halden Akademiet koster 900,- i måneden. Merk at man melder på, og at det er en måned oppsigelse om man skal slutte. Henting på skolen kan søkes, det koster 100,- i tillegg. Søkan om henting vurderes ut i fra kapasitet, og fungerer etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Akademiet følger skoleruten, men skal ha fire treningsøkter hver måned utenom juli.

Påmeldingen er bindende og gjelder frem til spilleren er for gammel til å delta, eller oppsigelse sendes.

Om du fyller ut på mobil må du snu telefon i liggende retning for å se og fylle inn bekreftelseskode i bunn av skjemaet.

Årshjul 2020Levert av IdrettenOnline