Bli samarbeidspartner

Skal Kvik Halden utvikle seg videre som klubb, med a-laget som flaggskipet og spillerutvikling i fokus, trenger vi deg på laget. Tilbake ønsker vi å tilby god og relevant verdi. Kvik Halden har de siste årene utviklet seg stort som klubb, og vi ønsker å fortsette utviklingen. Både å etablere a-laget i 2. divisjon, men ikke minst fortsette det gode arbeidet i barne- og ungdomsfotballen.

Våre samarbeidspartnere skal i tillegg til å bidra få verdi i retur, i form av markedsføring, netterverksbygging og klubbopplevelser.

Post Nord ligaen
- Sesongkort
- Ballgutt/jenter

Nettverksbygging
Gjennom et kalenderår arrangerer klubben flere aktiviteter for sine samarbeidspartnere, hvor målet er nettverksbygging og sosialisering. For noen er dette gode muligheter til å videreutvikle sin business, mens for andre er det rett og slett sosialt og opplysende. I løpet av året arrangeres følgende arrangement:
- Curlingturnering
- Frokostmøter
- Kick off før seriestart
- Samlinger i forbindelser med A-kamper på Halden Stadion

Markedsføring
- Reklameplass på klubbens hjemmeside
- Skilt på Strupe KG
- Skilt på Halden Stadion
- Kampsponsor
- Kampanjer og reklameannonser på sosiale medier

Annet
- 100-kronersklubben - 100 kroner til Kvik Halden for hvert scorede mål fra a-laget
- Styrk klubbens medlemsfordeler med å tilby fordeler gjennom medlemskortet

Kontakt oss for å høre mer!
GENERALSPONSOR
GULLSPONSORER

                 

KVIK Halden er en flott og tradisjonsrik klubb med verdier som Kynningsrud identifiserer seg med. Klubbens visjon «Med bredden mot toppen» blir praktisert gjennom sunn og positiv aktivisering av mange hundre barn. Med vår visjon «Gleden er å være til nytte» som grunnlag, er vi en stolt samarbeidspartner til Kvik Halden.Torkil Kynningsrud.


SØLVSPONSOR  BRONSESPONSOR
ØVRIGE SPONSORER

Levert av IdrettenOnline