På vei mot 1000 medlemmer

Kvik Halden FK er den klubben i Østfold med flest aktive spillere, men vi er ikke størst i antall medlemmer. Nå ønsker vi å ta opp kampen med de andre klubbene, om å bli den klubben med flest medlemmer. Å være medlem av klubben gjør at du er med å eier klubben, samtidig som du har stemmerett på klubbens årsmøte. I tillegg bidrar du med en meget god økonomisk støtte til klubben. Gjennom å være medlem får du mange fordeler av våre samarbeidspartnere.

Vi er per i dag litt over 700 medlemmer, og nå sikter vi mot hele  1 000 medlemmer. Vi håper du vil være med å bidra til å gjøre oss til den største klubben i Østfold.

NB: Skal du melde deg inn som spiller finner du innmeldingsskjema her

Kvik Halden FK har gjennom de senere årene vært blant Østfolds største i antall aktive medlemmer. Likevel er det flere andre klubber i regionen som har større medlemsmasse. Nå ønsker vi å bli størst i Østfold på antall medlemmer! Per 21/2 2019 har vi 708 medlemmer, og vi har satt oss som mål å passere den magiske grensen på 1000,- medlemmer. Vi håper derfor du vil være med å eie Østfolds største klubb.

Som medlem av klubben vil dine tanker, ideer og meninger kunne bli en del av klubben, og du har stemmerett på klubbens årsmøte. Samtidig blir du en del av et fantastisk fellesskap der vi lever ut i fra klubbens visjon og verdier. "Med bredden mot toppen" er klubbens visjon, som i all hovedsak betyr at alle skal få et godt tilbud i klubben. "Målbevisst", "stolt" og "engasjert" er klubbens verdisett.

Ikke minst er det et viktig økonomisk bidrag til klubben å være medlem, og akkurat derfor er vi opptatt av å tilby gode medlemdsfordeler gjennom våre samarbeidspartnere.

Gjennom å være medlem i Kvik Halden FK ønsker vi i samarbeid med våre samarbeidspartnere å tilby deg tilbudene nedenfor. Tilbudene gjelder ved fremvisning av klubbens medlemdskort

YX 7 ELEVEN ROKKEVEIEN

- 40 % på samtlige programmer i vaskemaskin, året rundt.

- Støtt klubben med 100,- ved kjøp av KaffePluss-avtale (må kjøpes på klubbhuset)

BERG SPAREBANKKlubbpakke:

- Kvik Halden FK-rente ved tegning av boliglån

- 25% rabatt på skadeforsikring

- 0,- i etableringsgebyr

- Aktiv Eiendom tilbyr fotopakke i verdi 3000,- ved boligsalg gjennom Aktiv Eiendom

G-MAX DIKEVEIEN 

- 25% på UMBRO-varer

- 20% på alle andre varer (gjelder ikke salgsvarer)
Pizzabakeren- Stor pizza til 159,- (Må bestilles over telefon eller i butikk. Medlemskort må fremvises ved henting av pizza)Jensen & Scheele


- 1095,- for periodisk kjøretøykontroll (alle avdelinger)

- 10% på alt av rekvisita (kan ikke kombineres med andre kampanjer)Støtvig Hotell- Dynamisk spesialpris for medlemmer.

- Kontakt Nicolai Olsen (nicolai.olsen@stotvighotel.com) for spesialpris.


Flere fordeler kommer i løpet av kort tid. Om din bedrift ønsker å være en samarbeidspartner av klubben, send epost til haris@kvikhalden.no

Levert av IdrettenOnline