Arkiv


 • Aktiviteten er i gang igjen

  Aktiviteten er i gang igjen

  På bakgrunn av gårsdagens pressekonferanse hvor Halden kommune anbefalte at aktiviteten for barn til og med 15 år oprettholdes, velger vi nå å åpne for trening for alle barn til og med 15 år.

  Les mer
 • Björn Berglund takker av i Kvik Halden FK

  Björn Berglund takker av i Kvik Halden FK

  Den sympatiske svensken har spilt sin siste kamp i Kvike trøyen. Mannen med 104 obligatoriske kamper på A-lag nivå samt 62 mål velger å trappe ned bruken av tid på fotball og blir dermed ikke en del av A-stallen i 2021.

  Les mer
 • All aktivitet stoppes!

  All aktivitet stoppes!

  Kvik Halden FK har i kveld besluttet om å stoppe den organiserte aktiviteten med umiddelbart virkning og inntil videre.

  Les mer
 • Innkalling til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020

  Innkalling til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020

  Styret i Kvik Halden FK innkaller til ekstraordinært årsmøte 7.12.2020. Saksliste og agenda for møte følger i innkallingen nedenfor

  Les mer
 • Kretsmestere for andre år på rad

  Kretsmestere for andre år på rad

  I går kveld var det duket for årets siste kamp for klubbens J14/15 lag, og med seier ble kretsmesterskapet sikret

  Les mer
 • Pressemelding fra NFF: A-lagets resterende kamper termineres

  Pressemelding fra NFF: A-lagets resterende kamper termineres

  Norges fotballforbund har gjennom en pressemelding informert at gjenstående kamper for klubbens a-lag termineres. Foto: Norges Fotballforbund

  Les mer
 • Støtvig Hotell er med videre

  Støtvig Hotell er med videre

  Støtvig Hotell har vært samarbeidspartner allerede i to år, nå oppgraderer de til sølvsponsor og forlenger avtalen med 2 år

  Les mer
 • Nikolai Kynningsrud med to års kontrakt

  Nikolai Kynningsrud med to års kontrakt

  Nikolai Redi Kynningsrud(20) signerte på ny avtale med klubben som strekker seg over to nye år. Dermed øker lokalforankringen i A-lags troppen ytterligere.

  Les mer
 • Nytt trenerteam på kvinner senior

  Nytt trenerteam på kvinner senior

  Kent Hansen og Eirik Horvath er nye trenere for kvinner senior kommende året. Dermed er viktige brikker på plass for vårt A-lag på kvinnesiden.

  Les mer
 • Erikas signerte for to år!

  Erikas signerte for to år!

  Erikas Adukonis signerte i dag på en avtale som gjør han til Kvik Halden spiller i to år. Erikas ble flyttet opp til A-troppen før sommeren og gjorde sine saker såpass bra at han nå er klar for to nye år.

  Les mer
 • Støtt klubben med kjøp av lodd

  Støtt klubben med kjøp av lodd

  Til søndag er det duket for årets siste hjemmekamp for a-laget, og i den forbindelse kjører vi i gang et nytt elektronisk loddsalg.

  Les mer
 • Eriksen signerte for 2 nye år!

  Eriksen signerte for 2 nye år!

  Marius Aamodt Eriksen(19) har signert ny avtale med klubben som strekker seg over to år. Dermed blir den unge vingbacken å se på Rødsjordet de to neste sesongene.

  Les mer
 • Uavgjort i årets siste kamp

  Uavgjort i årets siste kamp

  I går kveld ble årets siste kamp spilt for klubbens damelag, og sesongen endte nesten med 10 i stil

  Les mer
 • Avklaringer rundt nye retningslinjer knyttet til Covid-19

  Avklaringer rundt nye retningslinjer knyttet til Covid-19

  Dagens pressekonferanse fra regjeringen ga oss noen nye og strengere nasjonale tiltak for å begrense spredningen av Covid-19. Kvik Halden FK vil følge retningslinjene gitt av regjeringen, NFF Østfold, NFF sentralt samt de lokale retningslinjene gitt av kommuneoverlegen i Halden.

  Les mer
 • J14/15: Solid seier i første sluttspillkamp

  J14/15: Solid seier i første sluttspillkamp

  Klubbens J14/15 vant hele 5-1 mot Ekholt på Strupe onsdag kveld i det som var første av tre kamper i KM A-sluttspillet for jenter 14/15.

  Les mer
 • Håpet om 2. plassen er ute - Fredrikstad FK ble for sterke

  Håpet om 2. plassen er ute - Fredrikstad FK ble for sterke

  Øystein Lundblad Næsheim sendte hjemmelaget i føringen, men gjestene fra Fredrikstad FK ble for sterke å snudde kampen.

  Les mer
 • Før Kvik Halden FK - Fredrikstad FK

  Før Kvik Halden FK - Fredrikstad FK

  Ny hjemmekamp og denne gangen mot avdelingsvinner og allerede opprykksklare FFK. En bra utfordring en høstdag på Rødsjordet.

  Les mer
 • Stadion godkjent for kamp

  Stadion godkjent for kamp

  Halden stadion ble i morgentimene godkjent for kamp og dermed vil kommende kamp mot FFK går på Rødsjordet slik som først oppsatt.

  Les mer
 • Kent Bergersen er hovedtrener også de neste 4 årene!

  Kent Bergersen er hovedtrener også de neste 4 årene!

  Kent «Kenta» Bergersen og Kvik Halden FK er enige om ny kontrakt, og Kenta binder seg med det til klubben i minimum 4 nye år

  Les mer
 • Ingen poeng i Oslo

  Ingen poeng i Oslo

  A-lag herrer klarte ikke å gjenta bragden fra tidligere i sommer hvor Skeid ble slått på Nordre Åsen. Denne gangen tok "oksene" alle poengene og overtok dermed andre plassen på tabellen.

  Les mer
 • Før Skeid-Kvik Halden FK

  Før Skeid-Kvik Halden FK

  A-lag herrer spiller den tredje kampen i sluttspillet når de i ettermiddag møter Skeid i Valhall. En kamp som fort kan være avgjørende om hvem av de to lag får et forsprang i kampen om den andre plassen før de siste tre rundene skal spilles.

  Les mer
 • G19: Poengdeling i årets siste bortekamp mot Kråkerøy

  G19: Poengdeling i årets siste bortekamp mot Kråkerøy

  Årets siste hjemmekamp ble spilt i mørket på Kråkerøy stadion – og heldigvis var spillet bedre enn vær og føre! Både guttene og støtteapparatet trodde etter siste seier mot Greåker at andreplassen i avdelingen var sikret, men dessverre så tok vi feil. Ikke vår skyld, men på grunn av en feilrapportering i en annen kamp så er det fortsatt teoretisk mulighet for SFK å ta oss igjen. Uansett; målsett

  Les mer
 • G16: Seier mot Ekholt

  G16: Seier mot Ekholt

  Vi hadde 7 seire på rad og med minimum uavgjort ville vi være sikret en seriefinale mot Ås hjemme på Strupe mandag 26.10. Ås har også vunnet alle sine kamper, men har en bedre målforskjell enn oss.

  Les mer
 • Tap, men svært god prestasjon mot LSK Kvinner i U20 serien

  Tap, men svært god prestasjon mot LSK Kvinner i U20 serien

  I går kveld spilte damelaget nok en kamp i U20 serien, og selv om det ble et knepent tap var prestasjonen svært god

  Les mer
 • G19: Enda en seier etter en tøff batalje på Moa

  G19: Enda en seier etter en tøff batalje på Moa

  Et mer eller mindre flunkende nytt kunstgress og fantastisk vær gjorde at rammen for en kamp på Greåker ikke kunne ha vært bedre enn det var i går ettermiddag! Moro for guttene å «suge til seg» atmosfæren på Moabanen – og det er faktisk ganske heftig at det nettopp er den banen som har fostret Norg

  Les mer
 • Sterkt bortepoeng i Alta

  Sterkt bortepoeng i Alta

  A-laget herrer tok med seg 1 poeng hjem fra nord i et oppgjør som inneholdt det meste og der utligningen flere minutter på overtid ved Kevin Krantz. Hele åtte mål i en kamp som til slutt endte med 4-4.

  Les mer
 • Før Alta - Kvik Halden

  Før Alta - Kvik Halden

  A-laget herrer står foran en utfordrende oppgave når de søndag reiser til Alta for å møte hjemmelaget til andre runden i sluttspillet i Finnmarkshallen. Begge lag kommer fra seiere i forrige serierunden i en avdeling der fire lag fortsatt kjemper om andre plassen.

  Les mer
 • G19: Seier i årets siste hjemmekamp

  G19: Seier i årets siste hjemmekamp

  HSV hadde æren av å møte oss i årets siste hjemmekamp. Alt lå til rette for en god kamp; mye publikum og fint vær! Det har vært en rar sesong og vi har spilt veldig mange kamper på få dager de siste ukene. Treningshverdagen har vært annerledes da vi kun har hatt tredagers mellomrom mellom hver kamp. Kent og Ronny har bevisst justert ned treningsmengden så vel som intensiteten i treningene – de

  Les mer
 • G15: Sterk, men heldig seier for G15 mot FFK

  G15: Sterk, men heldig seier for G15 mot FFK

  Selv om G15 sin målsetningen om kvalifisering til interkretsspill ikke ble nådd, skal KM-sesongen 2020 gjennomføres på en god og lærerik måte. Onsdag kveld stod et ungt, men meget godt FFK-lag på motsatt banehalvdel under flomlyset flotte Fredrikstad stadion.

  Les mer
 • G19: Tilbake på vinnersporet

  G19: Tilbake på vinnersporet

  Onsdagens «svarte-natta-opplevelse» på Begby var glemt – og målsettingen for dagens kamp var å vise en helt annen innstilling og «trøkk» i spillet! Ekholt hadde null poeng før dagens kamp – med andre ord; det samme utgangspunktet som Begby hadde forrige onsdag. Heldigvis så var det allerede en bedre innstilling på oppvarmingen – noe som ofte gir en god indikasjon på hvordan innsatsen blir!

  Les mer
 • 1-0 seier over Tromsdalen

  1-0 seier over Tromsdalen

  A-lag herrer begynte sluttspillet med seier i søndagens oppgjør mot Tromsdalen på Halden stadion. Scoring av Deni Hasanagic etter 11 minutter holdt til seier og tre poeng.

  Les mer
 • Før kampen Kvik Halden - TUIL

  Før kampen Kvik Halden - TUIL

  Litt over ei uke siden sist lagene møttes er det klart for et nytt oppgjør mot TUIL. Med 3-0 tap friskt i minne bør det være en revansjelysten hjemmelag som entrer Rødsjørdet i søndagens oppgjør.

  Les mer
 • G16 med seks seiere av seks mulige

  G16 med seks seiere av seks mulige

  Klubbens G16 lag hadde med seieren i gårsdagens kamp muligheten til "låne" tabelltoppen i KM serien og dermed stå med seks seiere av seks mulige. Laget gjorde ingen feil og dro i land en 2-1 seier.

  Les mer
 • J14/15: Seier mot Hafslund

  J14/15: Seier mot Hafslund

  J14/15 møtte Hafslund i sin siste kamp i grunnspillet 7. oktober. Jentene lå godt an på tabellen før kampen. Fokuset i kampen var alltid press på ballfører, bruke kantene aktivt og slå inn.

  Les mer
 • G19: "Svarte natta på Begby"

  G19: "Svarte natta på Begby"

  Juniorlagets prestasjoner de siste kampene har vært som en liten «berg-og-dalbane»; god innsats mot et meget sterkt Drøbak/Frogn og fra årsbeste til årsverste mot Lisleby forrige søndag. Trenerteamet var spent før gårsdagens bortekamp mot Begby IL; et lag som før serierunden stod uten ett eneste poeng. Kent og Ronny var meget klare før kampen på at dersom man ikke «spiller på 100%» så taper man –

  Les mer
 • Klubben søker to nye trenere i utviklingsavdelingen på 100% stillinger

  Klubben søker to nye trenere i utviklingsavdelingen på 100% stillinger

  Klubben er på jakt etter to arbeidsomme og utviklingsorienterte trenere i to større engasjement.

  Les mer
 • Oppstart for 2015 årgangen i morgen

  Oppstart for 2015 årgangen i morgen

  I morgen kl. 17.00 starter endelig første trening for klubbens 2015 årgang

  Les mer
 • Sluttspill kamper er berammet

  Sluttspill kamper er berammet

  Vi har siden mandag jobbet med å beramme kampene til sluttspillet i Postnord ligaen. Nå er vi mer eller mindre i mål med samtlige kamper.

  Les mer
 • Tromsdalen hjemme i første kamp i playoff

  Tromsdalen hjemme i første kamp i playoff

  Trekningen for playoff i Postnord ligaen ble foretatt i dag og for vår del så blir det oppgjør hjemme mot Tromsdalen i første serierunden hjemme på Halden Stadion førstkommende helg.

  Les mer
 • G19: Fra årsbeste til årsverste – men det endte heldigvis godt!

  G19: Fra årsbeste til årsverste – men det endte heldigvis godt!

  Gårsdagens hjemmekamp mot Lisleby FK skulle være kampen da guttene skulle «reise kjerringa» etter torsdagens kamp mot Drøbak/Frogn. Bortelaget stod med 13 poeng og andre plass på tabellen før denne kampen – og kun ett tap. Forutsetningene for en tøff kamp på et vått kunstgress var absolutt tilstede. Målsettinger for kampen var – og dette ble diskutert i forbindelse med videoanalyse av Drøbak/Fr

  Les mer
 • 3-0 tap i nord

  3-0 tap i nord

  A-laget herrer tapte den siste kampen i grunnspillet mot TUIL etter en kamp hvor hjemmelaget var bedre enn oss i begge boksene og avgjorde kampen til sin fordel.

  Les mer
 • Før kampen: Tromsdalen-Kvik Halden FK

  Før kampen: Tromsdalen-Kvik Halden FK

  A-lag herrer reiser til Tromsø i dag for å møte Tromsdalen i den siste serierunden før playoff skal spilles. Hjemmelaget spiller om den siste plassen til playoff mens vi spiller om å ha best mulig utgangspunkt før sluttspillet i kampen om andre plassen.

  Les mer
 • G19: Årets første tap kom mot Drøbak/Frogn

  G19: Årets første tap kom mot Drøbak/Frogn

  «Thursday Night Football» er alltid stas – og det var knyttet en del spenning og forventninger til gårsdagens kamp mellom Kvik Halden FK og Drøbak/Frogn. Drøbak/Frogn kom til Strupe med kun seire og var nok på papiret favoritt. Når det er sagt; det har vært mange tøffe bataljer mellom disse to klu

  Les mer
 • Uranik Seferi klar for LSK

  Uranik Seferi klar for LSK

  Uranik Seferi har i dag signert en 3 års avtale med Lillestrøm SK. Unge Seferi blir LSK spiller fra 01.01.2021.

  Les mer
 • Hjemmetap mot Brattvåg

  Hjemmetap mot Brattvåg

  Søndagens oppgjør på Halden stadion endte med 2-1 seier til bortelaget i en kamp som ble noe overskygget av en stygg skade helt i startfasen.

  Les mer
 • Før kampen Kvik Halden - Brattvåg

  Før kampen Kvik Halden - Brattvåg

  Den 12. serierunden står for dør. Denne gangen er det Brattvåg IL som skal prøve å ta poengene med hjem. Hittil i sesongen har bare FFK greid å få med seg noe fra Rødsjordet.

  Les mer
 • Målkalas i Råde for G19

  Målkalas i Råde for G19

  Råde IL var vertskap for den tredje kampen i årets sesong – og målsettingen til juniorlaget var å gå inn mot kampen med en god innstilling som betydde rett og slett en korrekt omstilling fra søndagens seier og kamp mot Borgen IL. Ett par skader fra søndagen medførte noen endringer i troppen, men det er greit – viktig at mange får spille og troppen er god.

  Les mer
 • Comor klar for Kvik Halden FK

  Comor klar for Kvik Halden FK

  Emir Comor(17) kommer fra spill i Eintracht Frankfurt, og har skrevet under en 2,5 års kontrakt med klubben.

  Les mer
 • Årets første trepoenger for G19

  Årets første trepoenger for G19

  Årets sesong vil garantert gå inn i historiebøkene som den rareste!! Ikke ofte årets første hjemmekamp har blitt spilt så sent som 20. september!! Bruntrøyene fra Borgen IL var motstander - og for de som har vært med en stund vet at disse kampene alltid blir intense!!

  Les mer
 • Sterkt poeng borte mot Kjelsås!

  Sterkt poeng borte mot Kjelsås!

  Debutant Simon Colina og kaptein Jakob Lund scoret hvert sitt mål, og sørget med det for 1 poeng med i bussen hjem til Halden

  Les mer
 • Før kampen: Kjelsås - Kvik Halden

  Før kampen: Kjelsås - Kvik Halden

  Lørdagens kamp mot Kjelsås på Grefsen blir en bra utfordring for A-laget i kampen om de to øverste plassene i avdelingen. Grefsen har ikke vært noe lykkebane for haldenserne.

  Les mer
 • To spillere klare ut sesongen

  To spillere klare ut sesongen

  Sulivan Lakhamy var lenge enige med klubben, men ble spilleklar før forrige serierunde. Nå er han og en ny spiller klare for spill i klubben ut sesongen

  Les mer
 • Ny samarbeidspartner - Endelig kan du kjøpe klubbtøy hos Sport 1 Halden

  Ny samarbeidspartner - Endelig kan du kjøpe klubbtøy hos Sport 1 Halden

  I går kom man til enighet om en 7 års avtale med Sport 1 Halden, som gjør de til klubbens utstyrforhandler ut 2027

  Les mer
 • Seriefotball senior bredde utsettes til neste år

  Seriefotball senior bredde utsettes til neste år

  Regjeringen har fortsatt ikke åpnet for normal trening for alle. På dette grunnlaget avlyses seriespill i senior breddefotball.

  Les mer
 • To strake seire for damelaget

  To strake seire for damelaget

  Tirsdag kveld var det endelig duket for årets første hjemmekamp for damelaget, noe som endte i kalassifre og hjemmeseier.

  Les mer
 • Krigekamp endte med seier

  Krigekamp endte med seier

  I en jevn og tett oppgjør på Rødsjordet lørdag ettermiddag var det hjemmelaget som tilslutt fikk ballen i mål og sørget dermed for at alle poengene ble igjen i Halden.

  Les mer
 • Før Kvik Halden - Moss

  Før Kvik Halden - Moss

  Ny seriekamp venter på oss og denne gangen skal vi måle kreftene mot "kråkene" fra Moss. Lørdagens kamp blir et oppgjør mellom lag som har spilt noen jevne kamper de siste årene.

  Les mer
 • Årets første seier for damelaget

  Årets første seier for damelaget

  Det så ut til å bli en sesong uten kamper for klubbens damelag, men en U20 serie i regi av NFF Akershus reddet sesongen

  Les mer
 • Oppstart 2015 årgangen - vil du bidra rundt laget?

  Oppstart 2015 årgangen - vil du bidra rundt laget?

  2015 årgangen skulle egentlig startet opp i mai, men grunnet Corona er oppstarten utsatt - men nå er endelig oppstartsdato klart

  Les mer
 • Mini Camper i høstferien

  Mini Camper i høstferien

  Høstferien nærmer seg, og i uke 40 vil der arrangeres to ulike minicamper på Strupe Kunstgress

  Les mer
 • Perspektiv; Korona, avlyste kamper og krigen

  Perspektiv; Korona, avlyste kamper og krigen

  Korona setter igjen en stopper for gjennomføring av kamper for ungdomsfotballen i kretsen vår. Dette er en beslutning som fotballkretsen har tatt i kampen mot den usynlige motstanderen Korona som har et større smitteutbrudd i Østfold. Dette er helt klart trist og leit for alle som synes dette er verdens beste idrett, men beslutningen er fullt forståelig. Og vi i Kvik Halden FK stiller oss lojalt

  Les mer
 • 5-1 seier over Senja

  5-1 seier over Senja

  A-laget herrer er tilbake på vinnersporet etter storseier mot Senja lørdag. Haldenserne stoppet ikke før hele 5 baller satt i målet til Senja.

  Les mer
 • Før Kvik Halden - Senja

  Før Kvik Halden - Senja

  Etter en tung kamp forrige søndag i nord mot Alta, er det ny kamp som står for dør. Denne gangen er det Senja som gjester Halden stadion til den niende runden i PostNord ligaen.

  Les mer
 • Flott oppstartsmåned på FFO

  Flott oppstartsmåned på FFO

  Klubbens fotballfritidsordning har hatt en veldig god oppstartsmåned etter sommerferien, og barna ser ut til å stortrives

  Les mer
 • Flau forestilling i Alta!

  Flau forestilling i Alta!

  Det ble helmørkt når Alta tok imot haldenserne til ny toppkamp. Igjen viste bortelaget at de ikke er tilstede når toppkampene spilles. En meget svak forestilling endte i stortap.

  Les mer
 • Før Alta kampen

  Før Alta kampen

  A-lag herrer går en spennende kamp i møte når de søndag morgen setter seg på flyet til Alta for å møte et ubeseiret hjemmelag i Finnmarkshallen.

  Les mer
 • Årets Tine Fotballskole avlyses

  Årets Tine Fotballskole avlyses

  På grunn av gjeldende smittevernsregler har klubben i dag valgt å avlyse årets versjon av Tine Fotballskole

  Les mer
 • Uavgjort for G19

  Uavgjort for G19

  Årets første seriekamp for juniorlaget ble spilt på Kurland – og mostander var Sarpsborg FK. Kampen endte med poengdeling etter at SFK utlignet på tampen av kampen.

  Les mer
 • Søreide klar for Kvik Halden FK

  Søreide klar for Kvik Halden FK

  Martin Søreide(19) kommer til oss på lån fra Ull/Kisa. Den fotrappe midtbanespilleren går under den nasjonale utlånsordningen og vil i første omgang være hos oss ut september med mulighet for forlengelse.

  Les mer
 • 2-1 seier mot Hødd!

  2-1 seier mot Hødd!

  To mål av Øystein Lundblad Næsheim i 2.omgang var nok til at alle tre poeng ble igjen i Halden. Dermed er vi fortsatt med i opprykkskampen til Obos liga.

  Les mer
 • Før kampen mot Hødd

  Før kampen mot Hødd

  A-laget møter Hødd i Postnord ligaens 7. serierunde på Halden stadion søndag kl.1500. Hjemmelaget er revansjesugen etter stortapet i forrige serierunde og bør ta poeng for å få heng på FFK og Alta.

  Les mer
 • Fredriksten Sparebank 1 Cup avlyses

  Fredriksten Sparebank 1 Cup avlyses

  Årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup blir dessverre avlyst på grunn av gjeldende Corona-restriksjoner

  Les mer
 • Stortap mot Fredrikstad

  Stortap mot Fredrikstad

  Toppkampen mange snakket om på forhånd mellom to lag som ikke hadde tapt i sesongen 2020 ble avgjort i løpet av 13 minutter. FFK kjørte over hjemmelaget i den perioden og vant til slutt 5-1.

  Les mer
 • Før FFK kampen

  Før FFK kampen

  Når kampen sparkes i gang lørdag kl.1600 er det to lag med full pott og knallstart på sesongen som møtes. Hjemmemøte mot FFK er årets kamp på Halden stadion.

  Les mer
 • Støtt klubben uten å komme på kamp

  Støtt klubben uten å komme på kamp

  Dagens situasjon gjør som kjent at vi ikke kan skape folkefest på Halden Stadion, men nå kan du støtte klubben i en svært krevende tid

  Les mer
 • Viktig informasjon om lørdagens kamp

  Viktig informasjon om lørdagens kamp

  Om to dager er det duket for toppkamp på Halden Stadion, og her følger viktig informasjon du må sette deg inn i før kampen.

  Les mer
 • All organisert aktivitet stoppes!

  All organisert aktivitet stoppes!

  Kvik Halden FK har i kveld besluttet at all organisert aktivitet i regi av klubben stoppes ut uke 33. Dette ser vi på som nødvendig oppbremsing for å bidra til at Covid-19 smitten ikke sprer seg ytterligere.

  Les mer
 • Maren Vik Pettersen trente med de beste jentene i landet

  Maren Vik Pettersen trente med de beste jentene i landet

  Maren Vik Pettersen (14) trente forrige uke med landets best jenter i 2006 kullet.

  Les mer
 • Informasjon om billetter til toppkampen mot Fredrikstad FK

  Informasjon om billetter til toppkampen mot Fredrikstad FK

  A-laget herrer har hatt en fantastisk start på sesongen, og til lørdag er det duket for toppkamp mot Fredrikstad FK - på Halden Stadion

  Les mer
 • 6-0 seier i Tromsø mot Fløya!

  6-0 seier i Tromsø mot Fløya!

  A-laget herrer hadde få problemer med å slå Fløya i Tromsø og stoppet ikke før det sto 6-0 på måltavlen. Dermed blir det en skikkelig toppkamp neste helg mot FFK.

  Les mer
 • Før Fløya kampen

  Før Fløya kampen

  A-lag herrer reiser allerede fredag til Gardermoen hvor de skal overnatte før de i morgen tidlig setter seg på fly til Tromsø for å møte Fløya som har fått en tung start på årets PostNord liga

  Les mer
 • Uavgjort for G19 mot Østsiden

  Uavgjort for G19 mot Østsiden

  Juniorlaget spilte sin først treningskamp siden starten av mars når de onsdag ettermiddag møtte Østsiden til match i Fredrikstad i en kamp som endte 3-3.

  Les mer
 • Før kampen mot VIF2

  Før kampen mot VIF2

  Det er over ei uke siden forrige kamp for A-lag herrer og den sterke borteseieren mot Skeid på Nordre Åsen. Mandagens motstander er Vålerenga 2 med avspark kl. 1900 på Halden stadion.

  Les mer
 • Ledige plasser på HaldenAkademi - oppstart neste uke

  Ledige plasser på HaldenAkademi - oppstart neste uke

  Fredag 7.8 starter HaldenAkademiet opp igjen etter sommerpausen, og enda er det noen ledige plasser

  Les mer
 • Seferi sendte oss til tabelltopp!

  Seferi sendte oss til tabelltopp!

  Unggutten Uranik Seferi sin scoring var nok til at samtlige poeng ble med hjem til Halden i en meget tøff bortekamp mot topplaget Skeid.

  Les mer
 • Før kampen mot Skeid

  Før kampen mot Skeid

  Med to seiere av to mulige har A-laget herrer fått en optimal start poengmessig i årets PostNord liga. Lørdagens oppgjør mot Skeid på Nordre Åsen blir en god test for haldensere.

  Les mer
 • Ny 2-1 seier!

  Ny 2-1 seier!

  A-laget har fått en bra start på året sesong og står med full pott etter at to serierunder er spilt. Lørdag ble det 2-1 seier over Florø etter mål av Sæter-Mehmeti og Krantz

  Les mer
 • Klart for årets første hjemmekamp!

  Klart for årets første hjemmekamp!

  Om under et døgn sparkes årets første hjemmekamp i gang, og stemningen i laget er god etter 3 poeng mot Eidsvold Turn.

  Les mer
 • Viktig info ang. billetter til hjemmekamper!

  Viktig info ang. billetter til hjemmekamper!

  Postnord ligaen er i gang og etter seier i første kampen på bortebane er det nå klart for årets første hjemmekamp førstkommende lørdag mot Florø på Halden stadion.

  Les mer
 • Endring i spillerstallen

  Endring i spillerstallen

  Med stengt overgangsvindu skulle en tro at spillerlogistikken rundt herrene sitt A-lag ligger død, men den gang ei. Vi jobber kontinuerlig med å skaffe oss best mulig stall til de resterende kampene som skal spilles i PostNord ligaen.

  Les mer
 • Heidar Geir Juliusson nyansatt som trener

  Heidar Geir Juliusson nyansatt som trener

  Heidar Geir Juliusson (t.v.) er klubbens nyeste tilvekst på trenersiden, og blir en viktig del av utviklingsarbeidet i klubben

  Les mer
 • Tre poeng hjem fra Myhrer!

  Tre poeng hjem fra Myhrer!

  Filip Westgaard sitt skudd 1 min på overtid sikret en meget viktig borteseier i en kamp der hjemmelaget avsluttet kampen med 9 spillere på banen.

  Les mer
 • "Vi gleder oss til å komme i gang"

  "Vi gleder oss til å komme i gang"

  Rekordlang oppkjøring er straks historie. Den uendelig lange ventetiden er straks over. Nå skal det spilles om poeng. Og første lag ut er Eidsvold Turn borte på Myhrer. En vrien og vanskelig kamp allerede i første serierunde.

  Les mer
 • 2-1 seier i generalprøven

  2-1 seier i generalprøven

  Lørdagens kamp mot Bærum SK endte med 2-1 seier til oss i en jevn kamp hvor vi scoret det avgjørende målet 3 min på overtid ved Filip Westgaard.

  Les mer
 • Bærum i siste test

  Bærum i siste test

  Lørdagens kamp mot Bærum SK på Halden stadion er den siste kampen i den rekordlange oppkjøringen foran seriestart lørdag 11.juli borte på Myhrer kunstgress.

  Les mer
 • Uavgjort borte mot Notodden

  Uavgjort borte mot Notodden

  Treningskampen borte mot Notodden ble en ny bra test for haldensere på en meget varm Optime Arena denne lørdagen. Berglund sendte haldensere i ledelse midtveis i andre omgang. Notodden utlignet i det 40. spilleminutt noe som ble sluttresultat og.

  Les mer
 • Notodden neste stopp for A-laget

  Notodden neste stopp for A-laget

  Etter tapet mot FFK i forrige treningskamp hvor vi leverte en godkjent prestasjon gjelder det nå å ta ytterligere steg i riktig retning når Notodden står på den andre halvdelen i lørdagens treningskamp på Optime Arena.

  Les mer
 • Fortsatt ledige plasser på Camp FFO-Akademi og Camp Halden Akademi

  Fortsatt ledige plasser på Camp FFO-Akademi og Camp Halden Akademi

  I neste uke arrangeres det to ulike Camper på Strupe Kunstgress, med tilbud til barn i aldersgruppen 2012-2008

  Les mer
 • Godkjent "restart" av oppkjøringen

  Godkjent "restart" av oppkjøringen

  Dagens treningskamp mot FFK endte med 1-0 seier til rødbuksene etter scoring midtveis i andre omgang. Kampen sett under ett viser vi godkjent prestasjon mot en av opprykksfavorittene.

  Les mer
 • Endelig kamp igjen

  Endelig kamp igjen

  Dagens kamp mot FFK er den første fotballkampen etter over tre mnd. Hvem hadde trodd at kampen mot Ljungskile tidlig i mars skulle bli den siste på lang lang tid.

  Les mer
 • Ny spilleplan klar for a-laget

  Ny spilleplan klar for a-laget

  Som kjent ble oppstart for Postnordligaen utsatt, noe som medførte at det skal spilles enkel serie før det lages et sluttspill om opprykk og nedrykk

  Les mer
 • Morsomt med livesending

  Morsomt med livesending

  Gårsdagens livesending fra Halden Stadion ble en stor suksess, og samtlige ansikter som var innom Stadion smilte i kapp med sola.

  Les mer
 • Program for livesendingen

  Program for livesendingen

  Til søndag ender sofabillett-salget opp i tidenes første livesending i regi av klubben, og programmet er både variert og spennenende.

  Les mer
 • Over 1800 solgte billetter - kun 4 dager igjen!

  Over 1800 solgte billetter - kun 4 dager igjen!

  Takket være store bidrag fra Berg Sparebank, HABO og GP Gruppen passerte vi i går kveld 1800 solgte billetter.

  Les mer
 • Sparebank 1 Stiftelsen Halden støtter barne- og ungdomsidretten

  Sparebank 1 Stiftelsen Halden støtter barne- og ungdomsidretten

  Sparebank 1 Østfold Akershus er opptatt av barne- og ungdomsidrett, og i år har Sparebank 1 Stiftelsen Halden støttet en viktig rolle for barne og ungdomsfotballen i klubben

  Les mer
 • Årets mål fra 2019 sesongen skal kåres

  Årets mål fra 2019 sesongen skal kåres

  I forbindelse med livesendingen skal vi i samarbeid med Halden Arbeiderblad kåre årets mål fra fjorårets a-lagssesong

  Les mer
 • Nå kan du søke plass på FFO-Akademi!

  Nå kan du søke plass på FFO-Akademi!

  Torsdag 6.8 starter FFO-Akademiet opp, og allerede nå kan du sikre deg plass.

  Les mer
 • Det nærmer seg oppstart - slik blir seriespillet

  Det nærmer seg oppstart - slik blir seriespillet

  Fredag ettermiddag kom endelig svaret fra Norges Fotballforbund på hvordan seriespillet blir for a-laget.

  Les mer
 • Delmål 3 er nådd - kun 100 billetter unna delmål 4!

  Delmål 3 er nådd - kun 100 billetter unna delmål 4!

  Fantastisk støtte gjør at vi i dag ikke bare har passert delmål 3, men vi er også kun 100 billetter unna å nå delmål 4!

  Les mer
 • Camp HaldenAkademi

  Camp HaldenAkademi

  I løpet av uke 27 gjennomføres Camp HaldenAkademi - en intensiv camp med profesjonelt innhold

  Les mer
 • Ny kommersiell flate på Strupe

  Ny kommersiell flate på Strupe

  Kvik Halden FK ser alltid etter nye måter å utvikle seg på, og fredag forrige uke kom vår nye kommersielle flate på plass på Strupe

  Les mer
 • FFO Akademi - treningscamp og nytt 1. dagers tilbud

  FFO Akademi - treningscamp og nytt 1. dagers tilbud

  I løpet av uke 27 gjennomføres Camp FFO Akademi for første gang, samtidig lanseres FFO Akademiet fra August

  Les mer
 • Delmål 2 er nådd - nå sikter vi mot 1000 solgte billetter

  Delmål 2 er nådd - nå sikter vi mot 1000 solgte billetter

  I løpet av 17. mai-helgen har 791 billetter blitt solgt, og dermed har vi nå passert delmål 2.

  Les mer
 • Tine Fotballskole utsettes til høstferien

  Tine Fotballskole utsettes til høstferien

  På grunn av dagens retningslinjer i forhold til ansamling av mennesker og minimum 1 meter mellom alle spillere utsettes Tine Fotballskole til høstferien

  Les mer
 • Snart nådd delmål 2 - Sparebank 1 Østfold Akershus er med

  Snart nådd delmål 2 - Sparebank 1 Østfold Akershus er med

  Med stor hjelp fra Sparebank 1 Østfold Akershus er vi nå kun 100 billetter unna å passere fjorårets gjennomsnittlige tilskuertall på Halden Stadion.

  Les mer
 • Halden Akademiet starter opp igjen

  Halden Akademiet starter opp igjen

  Siden all fotballaktivitet ble avlyst den 13. mars har Halden Akademiet hatt pause, men nå er vi snart i gang igjen!

  Les mer
 • Klubbens nye maskott trenger navn

  Klubbens nye maskott trenger navn

  Klubbens nye maskott er en gave fra Sparebank 1 Østfold Akershus, og nå trenger den søte bamsen vår et navn.

  Les mer
 • Første delmål allerede nok - bli med du og!

  Første delmål allerede nok - bli med du og!

  Sofabillettene ble lansert for kun to dager siden, og allerede er første delmål på veien til ny tilskuerrekord nådd

  Les mer
 • Kvik Halden FK lanserer sofabilletten

  Kvik Halden FK lanserer sofabilletten

  Kvik Halden FK lanserser sofabilletten og tidenes første digitale arrangement i samarbeid med Halden Arbeiderblad.

  Les mer
 • Kjøp Isplasteret via Kvik Halden FK

  Kjøp Isplasteret via Kvik Halden FK

  I disse tider skulle spillere fra klubbens ungdomsavdeling hatt som dugnadsjobb å selge Isplasteret. Nå gjøres det digitalt!

  Les mer
 • Strupe åpner igjen for egentrening

  Strupe åpner igjen for egentrening

  Kommuneoverlegen i Halden har før påske vedtatt at idrettsanlegg skal åpnes igjen for uorganisert aktivitet. Det betyr at anlegget på Strupe fra i dag av åpnes for egentrening. Egentreningen kan utøves alle dager mellom kl. 1000-2200 frem til organisert trening starter opp igjen den 20.april.

  Les mer
 • Stort takk til Sparebank 1 Østfold Akershus!

  Stort takk til Sparebank 1 Østfold Akershus!

  Sparebank 1 Østfold Akershus gir pengegave til klubben. Vi er veldig takknemlige for støtten i den utfordrende tiden vi befinner oss i.

  Les mer
 • Fantastisk støtte - nå håper vi på mer

  Fantastisk støtte - nå håper vi på mer

  For et snaut døgn siden lanserte klubben Kvik Halden lotteriet som et inntektsbringende tiltak i denne vanskelige perioden

  Les mer
 • Ytterligere permitteringer i Kvik Halden FK

  Ytterligere permitteringer i Kvik Halden FK

  I løpet av den siste tiden har en rekke fotballklubber måttet ty til permitteringer som følge av utviklingen av korona-viruset. Kvik Halden FK har lenge jobbet for å unngå ytterligere permitteringer, men vi måtte tilslutt bare innse at det ikke lot seg gjøre.

  Les mer
 • Hvordan kan du hjelpe klubben nå?

  Hvordan kan du hjelpe klubben nå?

  Slik kan du bli med og hjelpe Kvik Halden FK i en periode der all klubbens aktivitet er stoppet

  Les mer
 • Avspark er blåst for den viktigste kampen i klubbens historie

  Avspark er blåst for den viktigste kampen i klubbens historie

  En hensynsløs motstander har yppet til kamp. En motstander som ikke tar hensyn til hverken spilleregler, kjønn, alder, religion eller land. Motstanderen spiller på alle kontinenter og har så langt fått mange seire med rått spill. En motstander med et navn som høres ut som et spansk klubblag, eller s

  Les mer
 • Følger av korona...

  Følger av korona...

  Unntakstilstanden grunnet koronaviruset treffer fotballfamilien hardt, i likhet med samfunnet for øvrig. Det er intet unntak for oss i Kvik Halden FK.

  Les mer
 • Frivillig hjemmetreningsprogram

  Frivillig hjemmetreningsprogram

  Siden forbudet mot aktivitet ble kjent på torsdag, har klubbn jobbet med å ferdigsstille hjemmetreningsprogram for hele klubben

  Les mer
 • NFF inviterer til eFotballturnering

  NFF inviterer til eFotballturnering

  Når fotballbaner og breddefotballen er avlyst, hva passer vel da bedre enn å delta i NFF sin eFotball-turnering?

  Les mer
 • Strupe Kunstgress er stengt

  Strupe Kunstgress er stengt

  På grunn av situasjonen vi nå befinner oss i har klubben valgt å stenge Strupe Kunstgress.

  Les mer
 • All breddeaktivitet utsettes ut april

  All breddeaktivitet utsettes ut april

  Norges fotballforbund har akkurat stoppet all aktivitet i breddefotballen ut april, dette innretter klubben seg selvfølgelig etter.

  Les mer
 • Corona-tiltak i klubben

  Corona-tiltak i klubben

  I tråd med myndighetenes anbefalinger gjør klubben nå tiltak for å forebygge smitte av korona-viruset.

  Les mer
 • Vedr. koronavirus

  Vedr. koronavirus

  I disse koronavirus tidene følger vi selvsagt anbefalinger som måtte komme fra myndigheten, kommunen, helsedirektoratet o.l

  Les mer
 • Maren Vik Pettersen tatt ut til talentleir

  Maren Vik Pettersen tatt ut til talentleir

  Maren Vik Pettersen (ring rundt) f:2006 spiller til dagelig på klubbens J15 lag, er en av de utvalgte til Equinor Talentleir.

  Les mer
 • Nyttig gjennomkjøring til tross for tap

  Nyttig gjennomkjøring til tross for tap

  En scoring helt i starten og en helt i slutten av første omgang var nok til at Bærum SK gikk seirende ut av lørdagens treningskamp på Strupe.

  Les mer
 • Kristian Lorentzen tatt ut til talentleir

  Kristian Lorentzen tatt ut til talentleir

  Kristian Lorentsen f:2006 som til daglig spiller på vårt G16 lag er en av de utvalgte til Equinor Talentleir som holdes i Sarpsborg i slutten av mars mnd.

  Les mer
 • Ny helg, ny dobbeltkamp for a-laget

  Ny helg, ny dobbeltkamp for a-laget

  Forrige helg spilte a-laget kamp mot både Asker og Østsiden, denne helgen venter Bærum og Ljungskile

  Les mer
 • G19 landskamper på Halden Stadion

  G19 landskamper på Halden Stadion

  I september er det endelig klart for landskamper på Halden Stadion igjen - denne gangen G19 landslaget.

  Les mer
 • Eagle er ny samarbeidspartner

  Eagle er ny samarbeidspartner

  Arbeidet med å fornye "gamle" og skaffe nye samarbeidspartnere for kommende sesong pågår for fult. Det er mange bedrifter som er positive til klubben vår. Hittil har mer eller mindre samtlige valgt å forlenge sine avtaler, noe vi er veldig fornøyde med.

  Les mer
 • Remmen cup 2020 - takk til alle!

  Remmen cup 2020 - takk til alle!

  Remmen Cup ble i helgen gjennomført med 80 lag i aksjon. Hele 123 kamper ble spilt og vi hadde for første gang tre spillenormer i 3vs3, 7er med vant og 5er med vant.

  Les mer
 • Dobbelkamp på lørdag

  Dobbelkamp på lørdag

  A-laget skal ut i dobbelkamp på lørdag. Først møter vi Asker kl. 1400 i Østfoldhallen for så å møte Østsiden kl.1600 samme sted. Hele troppen skal i aksjon forhåpentligvis i 90 min. alle sammen.

  Les mer
 • Innkalling til Årsmøte

  Innkalling til Årsmøte

  Kvik Halden FKs årsmøte avholdes på klubbhuset på Strupe torsdag 5. mars kl. 19:00.

  Les mer
 • FFO - "Et kinderegg av økt folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling"

  FFO - "Et kinderegg av økt folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling"

  Klubbens fotballfritidsordning setter fokus på folkehelse, bevegelsesglede og spillerutvikling.

  Les mer
 • Klubben søker ny trener

  Klubben søker ny trener

  Klubben er på jakt etter en arbeidsom og utviklingsorientert trener i et større engasjement.

  Les mer
 • Jørgen la Cour til Lillestrøm SK

  Jørgen la Cour til Lillestrøm SK

  Mangeårig Kvik Halden FK-spiller og trener, Jørgen la Cour, forlater klubben til fordel for Lillestrøm SK

  Les mer
 • Mye moro i Kristinehamn cup

  Mye moro i Kristinehamn cup

  Gutter 14 tok i helgen turen til Värmland og Kristinehamn for å måle krefter mot god motstand fra blant annet Stockholm, Örebro og Karlstad området.

  Les mer
 • Ran på forblåst bane i utlandet

  Ran på forblåst bane i utlandet

  Kent Hansen og Ronny Thorvaldsens første kamp som henholdsvis hovedtrener og assistenttrener for juniorlaget ble en rar affære. Lysekil AIKs a-lag vant kampen 4-2 mot et tidvis meget ung juniorlag.

  Les mer
 • 2-1 tap i Jessheim

  2-1 tap i Jessheim

  A-laget møtte Ull/Kisa i dagens treningskamp på Jessheim stadion. I en kamp som ble noe preget av kraftig vind var det hjemmelaget som dro i land seieren med to kjappe scoringer i andre omgang.

  Les mer
 • OBOS motstander i lørdagens kamp

  OBOS motstander i lørdagens kamp

  Etter en god gjennomført kamp mot Fram Larvik i Østfoldhallen hvor en dro med seg en del positivt inn i denne treningsuken, er det nå duket for ny treningskamp mot Ull/Kisa på Jessheim stadion.

  Les mer
 • Sen scoring reddet seieren

  Sen scoring reddet seieren

  Peder Nomell's overtidsscoring reddet seieren for Haldenserne - i en kamp de var klart best.

  Les mer
 • God motstander i vente

  God motstander i vente

  Lørdag spiller a-laget sin tredje treningskamp for sesongen når Fram Larvik kommer til Østfoldhallen med avspark kl.1600. Laget fra Larvik gjorde en meget bra sesong i fjor hvor de lenge var med i kampen om direkteopprykk og kval. Fjorårets høydepunkt var kvartfinaleplassen i NM hvor Fram ble slått ut av Ranheim.

  Les mer
 • Kjente drakter i Malawi

  Kjente drakter i Malawi

  Malawi ligger nærmere 12 000 km fra Strupe KG, men likevel er det kjente drakter å se i området

  Les mer
 • Flere samarbeidspartnere er med videre

  Flere samarbeidspartnere er med videre

  Mekaniske Service, Loqic, Erling Grimsrud og YX 7-Eleven Brødløs er med videre som samarbeidspartnere.

  Les mer
 • Albert Makiadi med kontrakt ut 2021

  Albert Makiadi med kontrakt ut 2021

  Albert Makiadi kom til klubben i forkant av 2019 sesongen, og nå er det klart at han blir værende i Halden ut 2021

  Les mer
 • Tap i årets andre treningskamp

  Tap i årets andre treningskamp

  A-laget møtte Moss FK i årets andre treningskamp på Rygge kunstgress. I en kamp der Moss FK fremsto kvikkere og produserte flere sjanser var det fortjent at de stakk av med seieren.

  Les mer
 • Ny spiller, og ny treningskamp

  Ny spiller, og ny treningskamp

  Oscar Lopez Borgersen skrev i går kveld under kontrakt med klubben, og i morgen kan du se han og resten av troppen i treningskamp mot Moss FK.

  Les mer
 • Spretten Idrettsbarnehage - søknadsfrist 1. mars

  Spretten Idrettsbarnehage - søknadsfrist 1. mars

  Spretten Idrettsbarnehage er en barnehage med fokus på bevegelsesglede, sunne og aktive barn

  Les mer
 • Halden Arbeiderblad er med videre som gullsponsor

  Halden Arbeiderblad er med videre som gullsponsor

  Slik så Halden Arbeiderblads forside ut dagen før høstsesongens kamp mot Fredrikstad FK, nå er avisen gullsponsor.

  Les mer
 • Uranik Seferi på U17-landslagssamling

  Uranik Seferi på U17-landslagssamling

  U17-landslaget er for tiden i La Manga på samling, og en skade på gårsdagens trening sendte Uranik Seferi til Gardermoen i morges

  Les mer
 • Storseier mot Follo

  Storseier mot Follo

  Helgens treningskamp mot Follo endte med 7-2 seier, i en kamp der hele 22 spillere var i aksjon for Haldenserne.

  Les mer
 • Filip Westgaard har signert!

  Filip Westgaard har signert!

  Filip Westgaard var en av fjorårets viktigste spillere, og i dag har han signert ny kontrakt som binder han til klubben ut 2020.

  Les mer
 • Nikolai Kynningsrud - ny Haldenser i a-stallen

  Nikolai Kynningsrud - ny Haldenser i a-stallen

  Nikolai Kynningsrud (t.v) har gjennom sin gode utvikling på klubbens juniorlag fått belønning i form av en plass i a-stallen.

  Les mer
 • Årets første test

  Årets første test

  A-laget er nå i sin tredje treningsuke, og til lørdag har du mulighet til å se laget i årets første treningskamp

  Les mer
 • Oppstart Halden Akademiet - ledige plasser nå.

  Oppstart Halden Akademiet - ledige plasser nå.

  Om nøyaktig en uke starter årets utgave av Halden Akademiet opp igjen - og det er fortsatt noen ledige plasser!

  Les mer
 • Fredriksten Sparebank 1 Cup - Allerede 60 lag påmeldt!

  Fredriksten Sparebank 1 Cup - Allerede 60 lag påmeldt!

  Før jul åpnet påmeldingen til årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup, og allerede er over 60 lag påmeldt!

  Les mer
 • 254 sesongkort solgt!

  254 sesongkort solgt!

  Med drøyt tre måneder til sesongstart er allerede 254 sesongkort solgt - sikre deg ditt sesongkort nå!

  Les mer
 • Øystein Lundblad Næsheim med videre

  Øystein Lundblad Næsheim med videre

  Øystein Lundblad Næsheim kom til klubben i forkant av 2016-sesongen, og nå er målscoreren klar for to nye år

  Les mer
 • Rekordpåmelding - flere fulle klasser

  Rekordpåmelding - flere fulle klasser

  Årets utgave av Remmen Cup blir tidenes største, og samtidig er flere klasser fulltegnet

  Les mer
 • Remmen Cup - kun 20 plasser igjen

  Remmen Cup - kun 20 plasser igjen

  Med drøyt to måneder igjen til Cup-start nærmer det seg nå fulltallig. Skal ditt lag delta på Remmen Cup bør du melde på nå!

  Les mer
 • Årskavalkade - 2019

  Årskavalkade - 2019

  Året startet med gledesrus fra a-lagets opprykk, men flaggskipets gode resultater stoppet ikke før i november.

  Les mer
 • God Jul!

  God Jul!

  Kvik Halden FK ønsker alle god jul og et godt nytt år!

  Les mer
 • Kampoppsett Postnord-ligaen 2020

  Kampoppsett Postnord-ligaen 2020

  Folkens, her er det bare å glede seg til seriestart! FFK på Halden stadion allerede i 2. serierunde og Moss FK på Rødsjordet den 16.mai er bare to av godbitene en kan få med seg kommende sesong.

  Les mer
 • Åpne treninger med klubbens J13/14 lag

  Åpne treninger med klubbens J13/14 lag

  Klubbens økende jentesatsing har resultert i svært gode resultater for klubbens J13 lag. Nå inviterer klubben til åpne treninger

  Les mer
 • Trenerduo klar, oppstart kvinner senior

  Trenerduo klar, oppstart kvinner senior

  For første gang siden 2010 sesongen vil vi stille med et kvinner senior lag i seriesammenheng kommende sesong. Antall jentespillere i klubben har gradvis økt opp gjennom årene og det har nå resultert at vi for første gang på ti år kommer til å ha et lag på kvinner senior siden i seriesystemet sesong

  Les mer
 • Sparebank 1 Østfold Akershus er med videre

  Sparebank 1 Østfold Akershus er med videre

  Sparebank 1 Østfold Akershus har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for klubben, og de er med videre også de neste to årene.

  Les mer
 • Deni Hasanagic er med videre

  Deni Hasanagic er med videre

  Deni Hasanagic kom til klubben for halvannet år siden, og siden har han blitt en sentral del av laget.

  Les mer
 • Avdelingsoppsettet er klart

  Avdelingsoppsettet er klart

  I helgen ble avdelingsoppsettet for 2020-sesongen offentliggjort, og a-laget skal på ny ut i lokaloppgjør mot Moss FK og Fredrikstad FK

  Les mer
 • Påmelding til Fredriksten Sparebank 1 Cup 2020 åpnet

  Påmelding til Fredriksten Sparebank 1 Cup 2020 åpnet

  I 2020 arrangerers Fredriksten Sparebank 1 Cup for 32. gang, og nå kan du melde på ditt lag til rabatterte desember-priser

  Les mer
 • Full jubel for Stjernelaget i Lions julecup!

  Full jubel for Stjernelaget i Lions julecup!

  Lørdag 7.desember deltok Stjernelaget Kvik Halden for andre gang på Lions Julecup i Kongstenhallen. Denne gang ble det full uttelling med seier i puljen. De spilte fire kamper hvor de vant tre og spilte en uavgjort.

  Les mer
 • Deniz Kaili med videre

  Deniz Kaili med videre

  Deniz Kaili har signert ny kontrakt som binder han til klubben for en sesong til.

  Les mer
 • Vellykket ungdomsavslutning med viktig tema

  Vellykket ungdomsavslutning med viktig tema

  Gårsdagens avslutning for ungdomsavdelingen ble en høytedelig stund med et viktig og alvorlig tema.

  Les mer
 • Ny samarbeidspartner

  Ny samarbeidspartner

  Vi er svært glade for at KGH CUSTOME SERVICES ACCOUNTANCY & VAT har valgt å bli samarbeidspartner med klubben.

  Les mer
 • Påmelding til Remmen Cup 2020 er åpnet

  Påmelding til Remmen Cup 2020 er åpnet

  Påmeldingen til Remmen Cup 2020 (29. februar-1. mars) er i gang. I år spilles det både 3'r, 5'r og 7'r i Remmen Hallen.

  Les mer
 • UMBRO klubbkveld til mandag

  UMBRO klubbkveld til mandag

  Førstkommende mandag vil det fra 18:45-20:30 være UMBRO klubbkveld i Strupe Gymsal

  Les mer
 • Førjulspris: Kjøp sesongkort for 2020-sesongen nå

  Førjulspris: Kjøp sesongkort for 2020-sesongen nå

  Sesongkort for 2020-sesongen er nå i salg, og frem til 24/12 vil det være førjulstilbud på sesongkortene

  Les mer
 • Kevin, Ole og Moberg er med i 2 nye år

  Kevin, Ole og Moberg er med i 2 nye år

  Kevin Krans, Ole Strømsborg og Marcus Moberg signerte lørdag kveld alle på nye to-års kontrakter.

  Les mer
 • Avgjørende kamp i interkrestkvalifiseringen for G15

  Avgjørende kamp i interkrestkvalifiseringen for G15

  Gjennom sin 2. plass i seriespillet fikk klubbens G15 lag mulighet til å kvalifisere seg til neste års interkrest for G16.

  Les mer
 • Mer aktivitet på ukedagene!

  Mer aktivitet på ukedagene!

  Kvik Halden FK sin fotballfritidsordning er et populært tilbud for 1.-4. klasse der aktiviteten står i sentrum.

  Les mer
 • Thomas Skjødt Johansen forlenger kontrakten sin

  Thomas Skjødt Johansen forlenger kontrakten sin

  I årets siste kamp på Halden Stadion debuterte Thomas Skjødt Johansen for a-laget. I løpet av 15 minutter ble han begivenhetenes mann.

  Les mer
 • A-lagets treningskamper er klare

  A-lagets treningskamper er klare

  I går gjennomførte a-laget sin første trening etter tapet mot Åsane, og allerede nå er treningskampene spikret.

  Les mer
 • Tusen takk for i år

  Tusen takk for i år

  2019-sesongen til a-laget vil være en sesong som på mange måter befestet laget som klubbens flaggskip.

  Les mer
 • Bråstopp mot Åsane

  Bråstopp mot Åsane

  Hjemmelaget var revansjelystne, men en kalddusj etter bare 4 minutter preget resten av kampen.

  Les mer
 • Før kampen: Kvik Halden FK - Åsane FK

  Før kampen: Kvik Halden FK - Åsane FK

  I morra kl. 13.00 sparkes returoppgjøret mot Åsane i gang, og nå trenger vi virkelig din støtte.

  Les mer
 • Nå skal det avgjøres

  Nå skal det avgjøres

  Første kvalikkamp endte med 0-2 tap i Åsane, men til lørdag skal alt avgjøres på Halden Stadion.

  Les mer
 • Tap i Åsane

  Tap i Åsane

  A-laget reiste til Bergen for å sikre seg et godt utgangspunkt, men en svak 2. omgang gjorde at Åsane vant 2-0

  Les mer
 • Dette må du vite før kvalkampene

  Dette må du vite før kvalkampene

  Om tre dager spilles den første av to kvalifiseringskamper, mot divisjonskollega Åsane.

  Les mer
 • UMBRO og Kvik Halden FK forlenger avtalen med 8 år

  UMBRO og Kvik Halden FK forlenger avtalen med 8 år

  UMBRO er med videre som samarbeidspartner, noe som ble markert i pausen på helgens hjemmekamp mot Nardo FK.

  Les mer
 • Klubbens G14 lag ble kretsmestere igjen

  Klubbens G14 lag ble kretsmestere igjen

  Sesongen i ungdomsavdelingen nærmer seg ferdigspilt, og med en kamp igjen sikret i går klubbens G14 lag kretsmesterskapet.

  Les mer
 • Vi skal spille kvalikk!

  Vi skal spille kvalikk!

  Årets siste seriekamp endte med nok en seier, og foran over 1000 haldensere ble kvalikkplassen sikret.

  Les mer
 • Støtvig Hotel er med videre som Bronsesponsor

  Støtvig Hotel er med videre som Bronsesponsor

  Støtvig Hotel fornyer avtalen sin og blir med videre i 2020. Hotellet som ligger ydyllisk til i Larkollen signerte en ny avtale med klubben og blir i 2020 profilert som Bronsesponsor.

  Les mer
 • Praktisk informasjon i forkant av opprykkskampen

  Praktisk informasjon i forkant av opprykkskampen

  I forkant av morgendagens opprykkskamp håper og tror vi det kommer mange tilskuere. I den forbindelse kommer her litt praktisk informasjon

  Les mer
 • Bli med på opprykkskamp

  Bli med på opprykkskamp

  Lørdag 13.00 sparkes årets siste seriekamp i gang på Halden Stadion, i en kamp opprykkskamp der alt kan skje.

  Les mer
 • Klubbens J13-lag er kretsmestere

  Klubbens J13-lag er kretsmestere

  I dag avsluttes seriespillet for klubbens J13-lag, men i forrige uke sikret de kretsmesterskapet.

  Les mer
 • Invitasjon til åpne treninger med G19

  Invitasjon til åpne treninger med G19

  Har du en drøm om å spille for klubben a-lag, eller på enda høyere nivå? Nå kan du komme på åpne treninger med klubbens G19 lag.

  Les mer
 • Tap i Fredrikstad - nå mobiliserer vi mot Nardo

  Tap i Fredrikstad - nå mobiliserer vi mot Nardo

  Det ble et tungt 0-2 tap borte mot Fredrikstad FK, men fra tribunen hørtes drøyt 1000 Haldensere godt.

  Les mer
 • Storebror mot lillebror - lørdag 13.00

  Storebror mot lillebror - lørdag 13.00

  I morra kl. 13.00 er det duket for en skikkelig rysare på Fredrikstad Stadion. Polkagrisene fra Halden er gjester, og begge lag er med i opprykkskampen

  Les mer
 • Er du jente født i 2013 og har lyst til å spille fotball?

  Er du jente født i 2013 og har lyst til å spille fotball?

  Klubben startet i høst med et eget jentelag for jenter født i 2013. Vi har allerede blitt en fin gjeng med ni jenter fra Låby og Hjortsberg. Men vi har plass til mange flere.

  Les mer
 • Vellykket gjennomføring av grasrottrenerkurs del 1

  Vellykket gjennomføring av grasrottrenerkurs del 1

  I helgen gjennomførte klubben grasrottrenerkurs del 1 for alle interesserte trenere i Halden.

  Les mer
 • Sjette strake seier og 3 nye poeng!

  Sjette strake seier og 3 nye poeng!

  A-laget tok sin sjette strake seier når de lørdag beseiret Byåsen IL på Halden stadion. Haldenserne overtok dermed tabelltoppen og sendte med lørdagens seier, bortelaget ned fra PostNord ligaen.

  Les mer
 • Før kampen: Kvik Halden FK - Byåsen TF

  Før kampen: Kvik Halden FK - Byåsen TF

  Byåsen TF er motstander i morgendagens kamp, når Dardan Sæter-Mehmeti spiller sin 300. kamp for klubb.

  Les mer
 • Nå trenger vi din støtte

  Nå trenger vi din støtte

  Lørdag kl. 14.00 er Byåsen TF motstander på Halden Stadion, og for å fortsatt kjempe om opprykk trenger vi din støtte.

  Les mer
 • Utveklsling i IFK Göteborg

  Utveklsling i IFK Göteborg

  I forrige uke satt Uranik Seferi kursen mot Göteborg, for å trene med IFK Göteborgs U17 og U19 lag.

  Les mer
 • Sterk seier i Egersund!

  Sterk seier i Egersund!

  A-laget dro for første gang denne sesongen dagen før kamp. Laget trente tidlig lørdag morgen, og deretter satt gutta seg i bussen på vei til Egersund. Dette var en meget fin og sosial tur, der spillerne hadde det hyggelig sammen.

  Les mer
 • Før Egersund kampen

  Før Egersund kampen

  Den 23.serierunden skal spilles søndag når vi tar turen til Egersund for å kjempe om tre nye poeng mot en motstander som ikke er fornøyd med at de allerede nå er ute av opprykkskampen.

  Les mer
 • Viktig kamp i morgen

  Viktig kamp i morgen

  Med 5 kamper igjen å spille står det mye på spill for Haldenserne, og i morgen kl. 14.00 kommer Levanger FK på besøk.

  Les mer
 • Peder Nomell forlenger

  Peder Nomell forlenger

  Peder Nomell har signert ny kontrakt som gjør han til Kvik Halden FK-spiller de neste to sesongene.

  Les mer
 • 2014-årgangen er i gang

  2014-årgangen er i gang

  2014 årgangen har allerede trent i to uker, og det er fortsatt plass til flere

  Les mer
 • Seier borte mot Vidar

  Seier borte mot Vidar

  A-laget dro lørdag morgen til Stavanger for å møte Vidar på Lassa gress. Vidar er i poengnød og på Lassa gress har de tapt en del jevne kamper og slik ble det også denne gangen. Vi dro hjem igjen med en meget sterk seier og tre nye poeng.

  Les mer
 • Før kampen mot Vidar

  Før kampen mot Vidar

  A-laget reiser lørdag morgen til Stavanger for å møter Vidar på Lassa gress. Haldensere har enda til gode å tape en fotballkamp i høstsesongen og reiser til Vestlandet fulle av selvtillit.

  Les mer
 • Påmelding til grasrottrenerkurs del 1

  Påmelding til grasrottrenerkurs del 1

  I uke 41 arrangeres grasrottrenerkurs del 1 i hele fylket, og vi har gleden av å invitere alle trenere i Halden-fotballen til gratis kurs

  Les mer
 • Fotballfest og tre nye poeng!

  Fotballfest og tre nye poeng!

  1330 Haldensere møtte opp på tribunene, da Dagur Dan Thorhallsson og de andre polkagrisene bydde opp til fest.

  Les mer
 • Tusen takk til alle som har bidratt!

  Tusen takk til alle som har bidratt!

  Om under 20 timer åpner portene på Halden Stadion ifm Fanzone, og bedrifter og privatpersoner har bidratt med over 200 kr per tilskuer.

  Les mer
 • Snart 200 kr per tilskuer - bli med å skap folkefest!

  Snart 200 kr per tilskuer - bli med å skap folkefest!

  Med bare to dager igjen til Kvik Halden FK Dagen har det nå kommet inn bidrag på 200,4 kr per tilskuer. Vil du være med å skape folkefest?

  Les mer
 • Fantastisk snuoperasjon på Jæren

  Fantastisk snuoperasjon på Jæren

  Bryne FK ledet både 2-0, og 3-1, men en fantastisk snuoperasjon i 2. omgang sørget for at Björn Berglund og a-laget reiste hjem med 3 poeng i bagasjen.

  Les mer
 • Kvik Eldres 70 år!

  Kvik Eldres 70 år!

  Kvik Halden FK Eldres avdeling fyller 70 år den 16.09.19! I den forbindelsen ønsker klubben å gratulerer og ikke minst takke for alt dere gjør og har gjort. Uten dere så hadde ikke forholdene her på Strupe vært så optimale som de er.

  Les mer
 • Merovci avgjorde for Kosovo G16

  Merovci avgjorde for Kosovo G16

  Muharrem Merovci kom godt ut av sin debut for Kosovo G16 landslag i Luxembourg tirsdag kveld. Den unge spissen som til daglig spiller på klubbens G04 lag kom inn 20 min før slutt og avgjorde kampen for Kosovo.

  Les mer
 • Uavgjort i toppkampen

  Uavgjort i toppkampen

  Gårsdagens toppoppgjør mot Stjørdals Blink ble en jevn og tøff affære som endte med poengdeling.

  Les mer
 • "Med seier inntar vi tabelltoppen"

  "Med seier inntar vi tabelltoppen"

  Troppen er nærmest skadefri, og hovedtrener Kent Bergersen har flere vanskelige valg foran morgendagens kamp mot Stjørdals Blink.

  Les mer
 • "Håper vi sees på søndag"

  "Håper vi sees på søndag"

  I forkant av søndagens toppkamp mot Stjørdals Blink har redaksjonen tatt en prat med noen av spillerne

  Les mer
 • Utdeling av klasseballer til byens 1. klasser

  Utdeling av klasseballer til byens 1. klasser

  Forrige uke hadde alle byens skoler skolestart, og denne uken har vi begynt å dele ut klasseballer til alle 1. klassene i byen.

  Les mer
 • "Til søndag trenger vi dere mer enn noen gang"

  "Til søndag trenger vi dere mer enn noen gang"

  Det har vært mye å juble for på Halden Stadion i årets sesong, og til søndag er det duket for et skikkelig toppoppgjør.

  Les mer
 • G2005 til semifinalen i Adidas cup

  G2005 til semifinalen i Adidas cup

  Kvik Halden FK talentfulle 05 årgang har i år valgt å delta i Adidas cup. Cupen er et uoffisielt NM for gutter 13-16 år og jenter 13-17 år. Turneringen gjennomføres med regionalt puljespill og mellomspill fra mars til september. Deretter arrangeres nasjonalt sluttspill på Gjøvik 21.-22 september.

  Les mer
 • Uranik Seferi forlenger

  Uranik Seferi forlenger

  Uranik Seferi har gått gradene i Kvik Halden FK siden han var liten, og klubben er svært glade for å nå ha forlenget kontrakten med 2,5 år (ut 2021)

  Les mer
 • Bidra til å skape folkefest på Kvik Halden FK dagen

  Bidra til å skape folkefest på Kvik Halden FK dagen

  Søndag 15. september er det duket for årets utgave av Kvik Halden FK dagen. Allerede nå kan du som privatperson, eller din bedrift bidra til å skape folkefest på Halden Stadion

  Les mer
 • Ny sterk borteseier!

  Ny sterk borteseier!

  Nok en bortekamp stod for tur når a-laget reiste klokka 08 fra Strupe søndag morgen. Denne gangen var det Brattvåg som skulle stå på motsatt banehalvdel.

  Les mer
 • Muharrem Merovci og Aurel Tmava tatt ut på landslagssamling

  Muharrem Merovci og Aurel Tmava tatt ut på landslagssamling

  Muharrem Merovci (t.v) og Aurel Trnava er begge tatt ut til å landslagssamling for Kosovo i september.

  Les mer
 • En markant idrettsleder har gått bort

  En markant idrettsleder har gått bort

  I helgen mottok vi i Kvik Halden den triste beskjeden at Karl Edvard Syvertsen hadde gått bort etter lengre tids sykdom. Det var derfor naturlig for oss at hjemmekampen mot Moss FK på Halden Stadion sist søndag ble innledet med et minutts stillhet i ærbødighet for den enorme innsatsen Karl Edvard har lagt ned for klubben i sitt hjerte.

  Les mer
 • Isplasteret er ny bronsesponsor

  Isplasteret er ny bronsesponsor

  Isplasteret er et smertelindrende plaster som har inngått en samarbeidsavtale med klubben som gjør de til bronsesponsor.

  Les mer
 • 3-0 seier i Levanger for A-laget!

  3-0 seier i Levanger for A-laget!

  A-laget tok med seg alle tre poeng hjem til Halden fra en meget vanskelig bortebane i hengekampen mot Levanger på TOBB arena onsdag ettermiddag. Dermed er vi fortsatt med i toppen av Postnord ligaen avdeling 1.

  Les mer
 • Bergersen håper på støtte fra tribunen

  Bergersen håper på støtte fra tribunen

  Etter den meget sterke seieren i Arendal sist helg er det nå klart for Østfoldoppgjør mot Moss FK på Halden Stadion søndag kl. 1800. Trener Kent Bergersen håper at publikum finner veien til Halden Stadion for å støtte laget som har prestert sterkt hittil i sesongen.

  Les mer
 • Sterk seier i Arendal!

  Sterk seier i Arendal!

  Scoring av Youssef Chaib etter 87.minutter var nok til at vi tok en sterk borteseier høstens første kamp i Postnord ligaen.

  Les mer
 • Før kampen mot Arendal

  Før kampen mot Arendal

  A-laget reiser i dag til Arendal for å møte Arendal i det som fort kan bli en av de vanskeligste bortekamper denne høsten. Som de fleste lag i denne avdelingen så går Arendal for å være en hard nøtt å knekke på NORAC stadion, sin hjemmearena.

  Les mer
 • Dagur Dan Thorhallsson til Kvik Halden FK

  Dagur Dan Thorhallsson til Kvik Halden FK

  Den 19 år gamle islendingen kommer på lån til oss fra Mjøndalen ut 2019 sesongen. Dagur signerte utlånspapirer på tirsdag og vil være spilleklar for oss før høstens første seriekamp i 2.div. mot Arendal førstkommende søndag.

  Les mer
 • Oppstart J2013 og Mix2014

  Oppstart J2013 og Mix2014

  To nye lag starter opp i klubben, og vi søker engasjerte foreldre som ønsker å bidra rundt begge lagene.

  Les mer
 • Stjernelaget med 3.plass i Norway cup

  Stjernelaget med 3.plass i Norway cup

  Klubbens "Stjernelag" har som en liten tradisjon å delta i Norway Cup. I påvente av et bedre tilbud fra kretsen sin side, er på mange måter Norway cup årets høydepunkt for gjengen.

  Les mer
 • En spennende høstsesong i vente

  En spennende høstsesong i vente

  Vårsesongen er historie, kampene har blitt spilt og poengene har blitt delt ut. For vår del har poengplukkingen vært meget bra. A-laget har plukket hele 26 poeng på 13 seriekamper mens Rek. laget har tatt 28 poeng på samme antall kamper. Begge lag kjemper i toppen av sine divisjoner.

  Les mer
 • Jakob Madsen Lund forlenger med 2,5 år

  Jakob Madsen Lund forlenger med 2,5 år

  Jakob Madsen Lund har i dag forlenget sin kontrakt med klubben, og binder seg i 2,5 nye år.

  Les mer
 • Sommeroppdatering fra A-laget

  Sommeroppdatering fra A-laget

  Etter en overbevisende første del av sesongene hvor vi står med 26 poeng på 13 kamper på A-laget og hvor rekruttlaget også ligger helt i toppen i 4.divisjon står vi nå foran en meget tøff og spennende sportslig høstsesong for våre seniorlag.

  Les mer
 • Samuel Narh forlater Kvik Halden FK

  Samuel Narh forlater Kvik Halden FK

  Den kraftfulle spissen blir ikke å se i Kvik Halden drakten i høstsesongen.

  Les mer
 • Før Hødd kampen

  Før Hødd kampen

  A-laget spiller siste kampen for vårsesongen når Hødd gjester Halden stadion lørdag med avspark kl. 1600. Hjemmelaget håper å fortsette den sterke hjemmestatistikken hvor lag som FFK, Arendal, Bryne, Egersund og Brattvåg har blitt sendt hjem med null poeng i bagasjen.

  Les mer
 • Niklas Fjellstad signerte på ny avtale!

  Niklas Fjellstad signerte på ny avtale!

  Den anvendelige spilleren som i utgangspunktet er spiss, men som har blitt flyttet ned til stopperplassen har signert på en avtale som strekker seg ut 2020 sesongen.Trener Kent Bergersen sier følgende:Vi har begynt å se på spillerlogistikken for neste sesong og håper n

  Les mer
 • Nitral CDS bidrar med 8 nye småmål

  Nitral CDS bidrar med 8 nye småmål

  Nitral CDS AS har sponset oss med 8 nye BAZOOKA mål som kommer godt til bruk i barne fotballen. Småmål er forbruksvare i en så stor barneavdeling som vi har. Derfor var det ekstra gledelig at Nitral CDS ønsket å bidra slik at barna fikk nye mål som vil bli godt brukt i tiden fremover.

  Les mer
 • Ferie på kontoret

  Ferie på kontoret

  Kontoret vil være noe bemannet denne uken her. I perioden 15. til og med 1. august vil kontoret være stengt grunnet ferieavvikling.

  Les mer
 • Tap i Trondheim

  Tap i Trondheim

  A-laget dro i går til Trondheim og nærmere bestemt Stjørdal hvor det var duket for toppkamp på Nye Blinkbanen. Bussen forlot Strupe 07:10 i retning Gardermoen. Ved ankomst på Værnes Lufthavn bar det rett til Scandic hotell for match-mat og litt avslapping før bussen dro videre til kampen.

  Les mer
 • Tøff bortekamp i vente

  Tøff bortekamp i vente

  I morgen tidlig setter a-laget seg på bussen mot Gardermoen, og kl. 16.00 sparkes nok en tøff bortekamp i gang.

  Les mer
 • Ledige plasser på Halden Akademiet - nå for 2009 kullet.

  Ledige plasser på Halden Akademiet - nå for 2009 kullet.

  I går ble Halden Akademiet lansert i en kort promo-video, og nå er påmeldingen åpnet for 2009-kullet.

  Les mer
 • Storseier mot Byåsen

  Storseier mot Byåsen

  Klubbens a-lag dro grytidlig avgårde fra Strupe for dagens bortemøte mot Byåsen. Haldensere tok med seg alle poeng hjem igjen etter 6-1 seier!

  Les mer
 • Ny seier for A-laget på stadion!

  Ny seier for A-laget på stadion!

  A-laget slo tilbake med seier etter to tap på rad i søndagens oppgjør mot opprykksjagede Arendal på Halden stadion. Scoringene av Chinonso Agu og Fillip J. Westgaard var nok til at poengene ble i Halden.

  Les mer
 • Før kampen mot Arendal

  Før kampen mot Arendal

  A-laget møter "formlaget" Arendal til søndagens batalje på Rødsjordet. Kampstart er kl. 1800 og før den tid er det mulig å ta seg en tur til Herregårdskafeen som igjen åpner for oss fra kl. 1600.

  Les mer
 • Åpen påmelding til Tine Fotballskole 2019

  Åpen påmelding til Tine Fotballskole 2019

  Mandag 24.juni er vi i gang med årets fotballskole på Strupe. Selv med 250 plasser er det erfaringsmessig smart å melde seg på fort.

  Les mer
 • Før kampen mot Vidar

  Før kampen mot Vidar

  A-laget tar imot Stavanger laget Vidar til mandagens oppgjør i den niende serierunden i PostNord ligaen på Halden stadion med avspark kl. 1400. Med årets første serietap i forrige serierunde er det en revansjelysten gjeng som kommer til å entre Rødsjordet i kampen om tre nye poeng.

  Les mer
 • Populær fotballfritidsordning

  Populær fotballfritidsordning

  Ønsker du plass på klubbens fotballfritidsordning bør du ikke vente lenge med å sikre deg plass.

  Les mer
 • Tap i Trondheim

  Tap i Trondheim

  A-laget møtte grytidlig på strupe lørdag morgen for sesongen første trondheimstur. 0615 kjørte bussen mot Gardermoen, og neste stopp var Nardo på Nissekollen KG.

  Les mer
 • Nardo neste for A-laget

  Nardo neste for A-laget

  A-laget reiser tidlig lørdag morgen til Trondheim for å møte Nardo. Laget fra Trøndelag har vært en vanskelig nøtt å knekke for flere av lagene i avdelingen vår  hittil.

  Les mer
 • Fantastisk lagseier over Egersund!

  Fantastisk lagseier over Egersund!

  A-laget har fått en fantastisk start på sesongen, og er fortsatt ubeseiret i en knalltøff PostNord-avdeling. Etter flere overbevisende kamper var det duket for nok en kamp på Halden stadion.

  Les mer
 • Toppoppgjør på stadion

  Toppoppgjør på stadion

  Etter cupexiten mot LSK på onsdag er nå all fokuset rettet mot seriespill og søndagens toppoppgjør på stadion.

  Les mer
 • Cupexit i 2.runde

  Cupexit i 2.runde

  Endelig var det duket for cupfest på Halden stadion i går kveld. Eliteserielaget Lillestrøm kom på besøk, og de drøyt tusen tilskuerne hadde et håp om å ryste bortelaget.

  Les mer
 • "Ingen er bare hva du ser"

  "Ingen er bare hva du ser"

  Kviks gutter 2005 hadde søndag kveld besøk av Trond Henriksen fra Kirkens Bymisjon.

  Les mer
 • Sterk seier på Melløs!

  Sterk seier på Melløs!

  A-laget tok turen til Melløs i ettermiddag på fotballens festdag. Hjemmelaget var revansjesugne etter tap mot Arendal i forrige uke, men gjestene hadde ingen planer om å gi de en hjelpende hånd.

  Les mer
 • Billetter Kvik Halden FK - Lillestrøm i salg!

  Billetter Kvik Halden FK - Lillestrøm i salg!

  Det er nå mulig å kjøp billetter til vår kamp mot LSK i den 2 runden i NM som spilles onsdag 22. mai klokken 18:00 på stadion.

  Les mer
 • 6. Serierunde: Moss FK - Kvik Halden FK

  6. Serierunde: Moss FK - Kvik Halden FK

  På fotballens nasjonaladag reiser Haldenserne oppover i Østfold for et herlig lokaloppgjør.

  Les mer
 • Ny seier på stadion!

  Ny seier på stadion!

  A-laget tok imot Bryne søndag ettermiddag til en tøff batalje på Halden stadion. Den tradisjonsrike klubben fra Jæren har ambisjoner om å spille høyere i divisjonssystemet. Hjemmelaget hadde selvsagt ingen intensjon om å hjelpe Bryne med dette, og var klare for å gi de en knallhard kamp om poengene.

  Les mer
 • 5. serierunde: Kvik Halden FK - Bryne FK

  5. serierunde: Kvik Halden FK - Bryne FK

  Til søndag er det endelig ny hjemmekamp igjen, og det gamle storlaget Bryne FK gjester Halden Stadion kl. 17.00

  Les mer
 • Kynningsrud er med videre i 2 nye år

  Kynningsrud er med videre i 2 nye år

  Kynningsrud har vært en viktig samarbeidspartner for klubben i lang tid, og nå er det klart de er med videre i 2 nye år.

  Les mer
 • Vellykket Fredriksten Sparebank 1 Cup

  Vellykket Fredriksten Sparebank 1 Cup

  Årets utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup ble nok en suksess, og alle de 120 lagene fikk spilt sine kamper ila helgen.

  Les mer
 • Fortsatt ubeseiret

  Fortsatt ubeseiret

  A-laget la på vei mot Sunnmøre i dag tidlig for kamp borte mot Hødd. Hjemmelaget er et hardtsatsende lag som har ambisjoner om å spille høyere. Det er mindre enn syv år siden laget fra Ulsteinvik tok NM gull med overraskende seier over Tromsø IL.

  Les mer
 • I morgen starter Fredriksten Sparebank 1 Cup

  I morgen starter Fredriksten Sparebank 1 Cup

  121 lag, over 200 kamper, masse smil, masse mål, i morgen starter endelig Fredriksten Sparebank 1 Cup

  Les mer
 • Seier mot Lokomotiv Oslo

  Seier mot Lokomotiv Oslo

  Første runde av årets NM gikk av stabelen i går da Lokomotiv Oslo gjestet Halden stadion. Dette var et nytt bekjentskap for haldenserne. Lokomotiv Oslo spiller til daglig i Norsk Tipping-ligaen, og det var dermed duket for et oppgjør hvor hjemmelaget var klare favoritter.

  Les mer
 • Alaget møter Lokomotiv Oslo

  Alaget møter Lokomotiv Oslo

  Ny kamp for A-laget. Denne gangen er det første runde i NM som skal spilles. Vi får besøk fra Lokomotiv Oslo som til daglig spiller i Norsk Tipping ligaen. Avspark kl. 1800.

  Les mer
 • Nesten 100 lag påmeldt - utvidet påmeldingsfrist til Fredriksten Sparebank 1 Cup

  Nesten 100 lag påmeldt - utvidet påmeldingsfrist til Fredriksten Sparebank 1 Cup

  To uker igjen til Fredriksten Sparebank 1 Cup, og nesten 100 lag er påmeldt. Vi utvider påmeldingsfristen til fredag 26.4 og håper flere lag kommer til.

  Les mer
 • Tusen takk, Halden!

  Tusen takk, Halden!

  Hele 2725 tilskuere møtte opp på stadion andre påskedag for å overvære lokaloppgjøret mellom hjemmelaget og FFK.

  Les mer
 • FFK gjester Halden stadion

  FFK gjester Halden stadion

  Alt ligger til rette for et oppgjør med mye folk og spenning når Frdrikstad gjester Halden Stadion andre påskedag til den andre serierunden i PostNord ligaen med avspark kl. 1800.

  Les mer
 • Klare for Future Cup!

  Klare for Future Cup!

  Kvik Halden G14 og Haldenalliansen reiser til Gøteborg og FutureCup i påskehelgen. 

  Les mer
 • Kvik Halden FK App - med billetter

  Kvik Halden FK App - med billetter

  Klubben utvikler seg i voldsom fart, og det er med stor glede vi kan presentere Kvik Halden FK-appen

  Les mer
 • Leif Grimsrud blir Sølvsponsor!

  Leif Grimsrud blir Sølvsponsor!

  Magnar Kristiansen(bildet,) Daglig leder i Leif Grimsrud har i dag undertegnet avtale som gjør Leif Grimsrud til Sølvsponsor for Kvik Halden FK i sesongen 2019. Vi er veldig glade for støtten og tilliten Leif Grimsrud viser oss.

  Les mer
 • Uavgjort i seriepremieren

  Uavgjort i seriepremieren

  A-laget serieåpnet borte mot nyopprykkede Sola i Stavanger. Kampen ble, som fryktet på forhånd, en tøff batalje mot et meget direkte og fysisk robust lag.

  Les mer
 • Seriestart borte mot Sola i morgen

  Seriestart borte mot Sola i morgen

  Siste treningsøkt i forkant av morgendagens seriestart borte mot Sola er gjennomført på et solrikt Halden Stadion

  Les mer
 • Vellykket Kick Off for a-laget

  Vellykket Kick Off for a-laget

  Det nærmer seg seriestart med stormskritt, og i går gjennomførte klubben Kick Off for a-laget i forbindelse med lørdagens sereistart mot Sola.

  Les mer
 • Invitasjon til klubbdommere i Sone Halden

  Invitasjon til klubbdommere i Sone Halden

  NFF Østfold inviterer til oppdatering av eksisterende klubbdommere vedr. offside som innføres nå i 12års klassen. Torsdag 11. april på klubbhuset. Dette er for alle klubbdommere i Sone Halden.

  Les mer
 • Stygt tap i generalprøven

  Stygt tap i generalprøven

  I en noe merkelig kamp på Grefsen stadion, ble haldensere sendt hjem med hele 6 baklengsmål. Dermed ble det ingen god opplevelse i den siste kampen før en reiser til Stavanger i neste uke.Haldensere åpnet kampen klart best. Med stort ballinnehav og mange innlegg kom en til f

  Les mer
 • Generalprøven mot Kjelsås

  Generalprøven mot Kjelsås

  A-laget med kun en kamp igjen i oppkjøringen før det hele sparkes i gang. Kjelsås er lørdagens motstander på Grefsen stadion med avspark kl. 1200.

  Les mer
 • Finaleseier for G15!

  Finaleseier for G15!

  Klubbens gutter 2004 kvalifiserte seg til finalen i OBOS seire mot Råde (12-0), Tune (4-0), Trosvik (5-1) og Borgen (9-1). I finalen ventet Ås, et lag som imponerte stort i sin pulje og som er ventet å kjempe helt i toppen av årets KM-serie.

  Les mer
 • 2-1 seier over Grebbestad

  2-1 seier over Grebbestad

  A-laget tok imot Grebbestad til dyst på Strupe KG i dag klokka 14:00. Det svenske laget rykket ned fra divisjon 1 i fjor, og burde vært en tøff men overkommelig motstander.

  Les mer
 • Jenter13 vinnere av OBOS cup!

  Jenter13 vinnere av OBOS cup!

  Kvik Halden J13 med overbevisende seier i dagens OBOS finale i Østfoldhallen.

  Les mer
 • Grebbestads IF står for tur

  Grebbestads IF står for tur

  A-laget spiller sin siste treningskamp hjemme før det hele braker løs om to uker borte mot Sola. Haldensere møter det svenske laget Grebbestad til lørdagens oppgjør med avspark kl. 1400.

  Les mer
 • Vil du bidra på Halden Stadion?

  Vil du bidra på Halden Stadion?

  A-lagets opprykk til 2. divisjon gjør at arrangementet med hjemmekamper på Halden Stadion må forbedres. Vil du være med å bidra?

  Les mer
 • 2-2 mot Ljungskile

  2-2 mot Ljungskile

  Haldensere rystet bortelaget med en tidlig 2-0 ledelse. Svenskene kom tilbake med en scoring i hver av omgangene og dermed endte mandagens kamp 2-2. En kamp som vil bli husket for høy intensitet og mange harde dueller.

  Les mer
 • Ljungskile gjester Strupe

  Ljungskile gjester Strupe

  Mandag kveld kommer Ljungskile til Strupe for å møte vårt A-lag som hittil har hatt sterke resultater i oppkjøringen. Det svenske laget har som mål å kjempe helt i toppen av Divisjon 1 i Sverige og det er dermed et sterkt lag som gjester Strupe. Kampen vil gi oss en god referanse noen uker før sesongstart.

  Les mer
 • Første cup for 2013-årgangen

  Første cup for 2013-årgangen

  Klubbens G/J 2013 lag har i dag spilt sin første turnering noen sinne.

  Les mer
Levert av IdrettenOnline