Vennskapscup lørdag 14.november på Strupe.


Tid


Lørdag 14.november har vår årgang dratt igang en "vennskapscup", der vi har invitert lokale lag i samme årgang til å besøke oss på Strupe for å spille en cup helt gratis. Dessverre var det bare TTIF som hadde lyst og mulighet til å komme til oss denne gangen så vi har spurt 2005 og 2007 årgangene om de kan bidra med noen lag i tillegg. Det blir derfor 4 lag fra vår årgang (2006), 2 lag fra TTIF 2006, 2 lag fra Kvik 2005 og 2 lag fra Kvik 2007. Det kan hende at det også blir et utenbys lag, men vi har ikke fått endelig svar derfra enda.

Kampgjennomføring: Det blir 3 eller 4 kamper for hvert lag. Hver kamp spilles i 2x15minutter. Det blir også litt mer pause mellom hver kamp enn det som er vanlig på de cup'ene vi ellers er med på. Som arrangør har vi tatt oss friheten til å prioritere våre egne lag med flest kamper.


Kiosk: Vi satser på å holde en kiosk med enkel servering åpen på klubbhuset og et par garderober i Strupe gymsal vil holdes åpne som "varmestue" og med tilgang til toaletter.


KAMPOPPSETT


PS! Vi ønsker at alle spillerne fra Kvik 2006 melder seg på arrangementet slik at vi ser hvor mange vi skal sette opp på hvert lag.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline