Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En hyllest til de som holder Kvik Halden i gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Des 2016

Så glad er alle fotballspillerne i Kvik Halden for den enorme frivillige innsatsen i klubben!


Kvik Halden er blant de største fotballklubbene i Østfold. 550 aktive fotballspillere er hver uke i aksjon på Strupe, hvert år spiller a-laget 14-15 kamper på Halden stadion og klubben har et stort anlegg som krever regelmessig vedlikehold og restaurering.

For at mange hundre barn og unge skal få trent og spilt fotball trengs det en rekke personer som planlegger, tilrettelegger, pumper baller, deler ut vester, gjennomfører treninger og kamper, ordner kveldsmat på klubbhuset osv.

Når a-laget spiller kamp må noen stå vakt, noen må være billettører, registrere informasjon for Norsk Tipping og NFF, stå i kioskene osv.

For at a-laget og alle andre lag i klubben skal ha et sted å trene og spille kamper så må banene vedlikeholdes. Børsting, fylling av granulat, måking av snø etc. Strupe må ryddes for søppel, klubbhus må pusses og males.

Dette er bare for å nevne noe av alt som gjøres av fantastisk godhjertede mennesker som befinner seg på Strupe hver uke. Omkring 120 frivillige personer har vært involvert rundt Kvik Haldens 43 lag i seriespillet i 2016. Kvik Halden Eldres har gjort en stor jobb med både garderobene på Halden stadion, Strupe Idrettsanlegg og det nye Saugbrugs-bygget i 2016. I tillegg er det mange andre som gjennom året bidrar masse for å drive Kvik Halden videre.

Så må vi heller ikke glemme alle familiene som bidrar på Fredriksten Cup, Remmen Cup, Tons of Rock, Grenserittet osv. for å skape flotte opplevelser for barna og viktige inntektskroner for klubben.

TUSEN TAKK til alle sammen som bidrar – Det er dere som gjør Kvik Halden til det det er!


Det er MANGE som bidrar i Kvik Halden, langt over 100 personer og i tillegg alle foreldrene som stiller opp! Her er noen eksempler på glade frivillige som stiller opp for klubben vår!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline