Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Avdelingsoppsettet for Regionsligaen 2017 er klart!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Nov 2016

Det er bare november, men når avdelingsoppsettet blir servert så gleder man seg allerede til april og seriestart! Det blir mange lokale oppgjør i 2017, også skal det stiftes et par nye bekjentskap.


Godt oppsett!

Først av alt så kan Kvik Halden se seg fornøyd med å unngå lag som FK Tønsberg, Lørenskog og Lyn. Alle vil være sterke kandidater til opprykk i sine avdelinger. Reiseavstanden i 2017 er heller ikke skremmende, noe som selvsagt er positivt for klubbkassa.

Kvik Halden må nok tåle å leve med å være en av forhåndsfavorittene i neste års Regionsliga avdeling 1. Som en av de mer overraskende nedrykkslagene i årets Postnordliga, vil haldenserne få et automatisk favorittstempel. Med mye av sentrallinjen i laget med videre, og en god klubbøkonomi ligger mye til rette for et positivt 2017.

Det er allikevel nok av gode konkurrenter neste år. Strømsgodset 2 skiller seg ut som kanskje det sterkeste laget i avdelingen, men det er ikke gitt at Strømsgodset ønsker å ha med rekruttlaget sitt i den krevende Postnord-ligaen. Mange lag vil nok uansett virkelig få prøvd seg på besøk i Drammen.

Ørn-Horten er en gammel kjempe som har hatt et vondt år, men klubber med kultur klarer ofte å omstille og bygge nytt. Drøbak-Frogn er en annen klubb som tidligere har satset hardt på å nå toppfotballen, laget fra badebyen har en stor ungdomsavdeling og med riktig arbeid gjennom vinteren kan DFI bli en outsider til toppkampen.

Oslolagene Ullern, Holmen og Oppsal peker seg ikke ut som opprykkskandidater umiddelbart, men spillermarkedet i Oslodistriktet er stort, og skulle et eller flere av disse lagene treffe med signeringene sine så kan også de melde seg på.

Av Østfoldlagene er det selvsagt Moss som skiller seg ut. Serie- og cupmesterne fra 80-tallet har hatt en stabil nedadgående kurve i 15 år og utfordringene har stått i kø i årevis. I disse dager ryddes det kraftig i stallen, lokale unggutter signeres videre og det ser ut til at klubben skal ha samling i bunn. Men plutselig våkner "riktige" personer i Moss, og da er de brått en toppkandidat de også.

Sarpsborg 08 sitt rekruttlag kan bli en vanskelig motstander, men å ha rekruttlag i Postnord-ligaen er nok ikke noe som står høyt på prioriteringslisten til 08. Å holde a-laget i eliteserien med begrensede ressurser krever hardt arbeid og målrettet fokus, derfor er det neppe ønskelig for de å ha med et lag i den svært krevende Postnord-ligaen.

Hele 7 lag fra Østfold møtes i neste års Regionliga, det bør gi mange artige kamper på Halden stadion! En lang vinter skal gjennomføres før de første poengene skal deles ut i april, men vi gleder oss allerede!


Alle lagene:


Kvik Halden

Kråkerøy

Østsiden

Sarpsborg 08 2

Drøbak-Frogn

Sprint-Jeløy

Moss

Vestfossen

Odd 3

Strømsgodset 2

Ullern

Holmen

Oppsal

Ørn-Horten


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline