Lisleby FK - Kvik Halden FK 2 2 - 2

Postet av Treningsgruppe 2 den 27. Sep 2016

Det ble kun uavgjort i bortekampen i 4. div mot Lisleby mandag kveld. Kampen var skuffende dårlig fra vår side etter at vi hadde en meget god kamp mot Moss sist.

Det var først og fremst 1. omgang som la grunnen for det skuffende resultatet - den var rett og slett elendig med totalt mangel på vilje og innsats. Vi lå under med 0 - 2 til pause etter Lislebymål i det 21. og det 37. minutt. 0 - 1 kom på et bicycletas lignende skudd og 0 - 2 var et innlegg som gikk direkte i mål.

2. omgang ble et nesten sammenhengende press mot Lislebys mål men til tross for store sjanser varte det helt til det 70. minutt før ballen lå i nota bak Lislebys keeper. Jakob tok med seg ballen, passerte flere motstandere og det endte med at en Lisleby spiller felte ham innfor 16.meteren. På den påfølgende straffa var Øystein sikker som banken. Målet ga ny energi til Kvikspillerne og presset mot motstandernålet ble enormt. Lisleby lå med hele laget innfor 16 meteren de siste minuttene men det varte helt til 2 minutter på overtid at Jakob fikk beinet ballen i mål etter flipperspill innenfor 5 meteren. Kristian ble løpt ned foran mål kun et par minutter etter at Kvik fikk sin straffe og kanskje det var dette som gjorde at dommeren ikke blåste straffe på noe som så ut som en soleklar sådan. Kristian ble for øvrig skadet i denne situasjonen og ble kjørt til legevakta med noe som så ut som en leddbåndskade i kneet. Vi håper det ikke var så alvorlig og ønsker Kristian god bedring og at han er raskt tilbake på banen igjen.


KAMPFAKTA

Lisleby FK - Kvik Halden FK 2 2 - 2 (2 - 0)

Sentralidrettsanlegget gress.


21. min. 1 - 0

37. min. 2 - 0

70. min 2 - 1 Øystein Lundblad Næsheim

90 + 2 2 - 2 Jakob Madsen Lund


Følgende spilte for Kvik Halden

Viktor Kristiansen

Jakob Madsen Lund

Jørgen Andersen

Niklas Fjellstad

Aleksander Nadolski

Josef Myhren Bouchleh

Kristian Strøm ( fra 74. min Mystere Luabeya)

Granit Merovci (fra 65. min. Deniz Kaili)

Besfort Shala

Deniz Kaili (fra 46. min Ole Jacob Herft)

Øystein Lundblad Næsheim


Gult kort: Jakob Madsen Lund
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline