Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Knallstart for Kvikejentene på Norway cup 2016

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2016

Kvik Haldens jenter født i 2001, 2002 og 2003 spilte i dag sin første innledende kamp i årets Norway cup, og kunne etter 40 minutters hardt arbeid gå av banen med en sterk 2-1 seier over Haugar SK 2. De første ni minuttene av kampen bar preg av sterkt press og mange avslutninger fra de rød-hvite, men med uflaks i ryggsekken får vi et ufortjent baklengs fra et relativt godt slått frispark.

Godt humør og positive ord runger over feltet, og dette bidrar til et viktig oppretthold av smil og høy selvtillit. I andre omgang er det nok en gang Kvikejentene som styrer kampen, og drøye ti minutter ut i omgangen får Mina Stumberg bruk for skuddfoten og banker inn 1-1. Utallige presise pasninger og fryktelig mange avslutninger seinere slår like gjerne Emma Dahl Bjørneby til med et krystallklart treff rett i krysset, og gledestårene trillet både på sidelinjen og på banen etter dommerens siste blås i fløyten.

- Vi kunne ikke ønsket oss en bedre start på cupen, sier kaptein Solveig Marie Sætre, som for øvrig måtte kaste inn håndkleet etter ti minutter grunnet strekk.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline