Ny god seier av rekruttlaget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mai 2016

Takk til Sverre Løken for bildet!


Rekruttlaget tok imot formsterke Lisleby på Strupe i går kveld. Lisleby har hatt en god formutvikling den siste tiden, og har tatt 7 poeng på de 3 siste kampene, blant annet uavgjort mot topplaget Borgen.


Kvik har variert veldig i formasjonene i år, og startet gårsdagens kamp i en slags skjev 4-2-3-1 formasjon. Kvik åpnet godt og tok tak fra første minutt, hvor det ble skapt noen farligheter allerede de 5 første minuttene.

Som vi har sett i flere kamper tidligere, spesielt på Strupe, så satt posisjonsspillet veldig bra. Man bygde opp angrepet bakfra med tålmodighet, hvor man klarte å transportere ballen gjennom midten med god offensiv posisjonering og bevegelser. Kvik utnyttet dette flere ganger, og Lisleby prøvde å ta tak i rommene som Kvik utnyttet sentralt. Et mer kompakt Lisleby-lag gjorde seg mer kompakte, men Kvik utnyttet isteden siderommene som oppstod på bakgrunn av denne konsentreringen sentralt. Med andre ord, Kvik varierte angrepene sine i stor grad og var protagonisten i gårsdagens oppgjør.

Det var en solid gjennomført kamp hvor man spilte god og synkronisert angrepsfotball. Kvik ble ikke satt på de helt store prøvene i denne kampen, hvor årsaken kan være at Kvik hadde et veldig høyt ballinnehav. Alt i alt en veldig godt gjennomført kamp, og Kvik har inntatt 3.plass på tabellen i en rekordtøff avdeling. Spesielt gledelig å se at førsteårs junior Niklas Fjellstad nok en gang leverer på venstreback-plassen.


- Jørgen la Cour Strand


Kampfakta

Strupe KG


Kvik Halden FK - Lisleby 4 - 0 (2 - 0)


1 - 0 23. min Dardan Mehmeti (ass. Kristian Strøm) (corner)

2 - 0 37. min Graniit Merovci (ass. Kristian Strøm)

3 - 0 80. min. Niklas Fjellstad (ass. Besfort Shala) (corner)

4 - 0 85, min. Dardan Mehmeti (ass. Besfort Shala) (coorner)


Kvik stilte med følgende lag;


Simen Fredheim Andersen

Andreas Jigarp (fra 70. min Deniz Kaili)

Dardan Mehmeti

Jacob Madsen Lund

Niklas Fjellstad

Kristian Strøm

Tobias Back

Jiress Zuka Zuka (fra 85. min Henrik Dahl)

Besfort Shala

Markus Olaussen (fra 62. min Ole Jacob Herft)

Granit Merovci ( fra 75. min Markus Olaussen)


Ubenyttet reserve: Mats Nordahl


Ingen kort.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline