Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekrutt tapte mandag - Ny mulighet allerede onsdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Apr 2016

Rekruttlaget spilte mot Borgar på mandag. En fysisk krevende kamp i vanskelige værforhold førte til et fortjent 3-1 tap. Borgar stilte med mange rutinerte spillere, var flinke til å utnytte sin fysiske overlegenhet i mange av spillets faser. Allerede etter 1 minutt var det 1-0 ved scoring av Jasmin Evlic. Førsteomgang ble et stort jag for å utligne, men resultatet stod seg til pause. 2 minutter etter hvilen er Borgar frempå igjen, med et fantastisk skudd av Jasmin Evlic rett i krysset. Kvik skal ha honnør for å ikke gi opp, og Kvik reduserte til 2-1 ved et flott mål av Deniz Kaili. Allikevel klarte vi ikke å opprettholde et momentum etter scoringen, og Borgar økte senere ledelsen til 3-1 ved tremålsscorer Jasmin Evlic, dagens mann for Borgar.

Etter et fortjent tap har Kvik rekrutt mulighet til å rette opp allerede i kveld hjemme mot Kambo 20:00 på Strupe - Vel møtt!

Kampfakta

Borgar - Kvik Halden 2 3 - 1 (1 - 0)

1 gult kort til Borgar


1. min 1 - 0
48. min 2 - 0
54. min 2 - 1 Deniz Kaili (ass. Jørgen Andersen)
73. min 3 - 1

Kvik stilte med følgende spillere;

Simen Fredheim Andersen
Andreas Jigarp (fra 46. min Niklas Fjellstad)
Arber Shkodrani
Jørgen Andersen
Henrik Dahl
Kristian Strøm (fra 66. min Aleksander Nadolski)
Besfort Shala (fra 61. min Ole Jacob Herft)
Markus Olaussen (fra 46. min Adrian Gjerlaugsen)
Tobias F. Back (fra 76. min Markus Olaussen)
Deniz Kaili
Granit Merovci
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline