Påmelding Pipe Eksperten Fotballakademi for Januar - Juni 2016 er åpen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Des 2015

Pipe Eksperten Fotballakademi har vært et kjærkomment tilbud for mange svært ivrige fotballtalenter. Siden 14. august har 42 fotballspillere fra hele Halden født 2005, 2004 eller 2003 hver fredag entret kunstgresset på Strupe Idrettsanlegg for å terpe detaljer og forbedre de individuelle ferdighetene sine.

Til nå har det kun vært mulig for spillere som har gått på Pipe Eksperten Fotballakademi denne høsten å melde seg på for neste periode, noe veldig mange har gjort, men noen ledige plasser er det. Påmeldingen for alle åpner i dag og prinsippet blir førstemann til mølla.

Pipe Eksperten Fotballakademi er for alle fotballspillere, jente eller gutt, som spiller fotball i en av Halden sine klubber, født 2005-2003. NB! Det er ingen ledige keeperplasser.

Nytt fra januar er at opphold og mat på Kvik Halden sitt klubbhus mellom skole og trening dessverre faller bort. Dette er på grunn av Kvik Halden sin FFO som øker tilbudet fra 1. januar. Det kommer til å være garderobe tilgjengelig fra 1415 for de som behøver det, men vi oppfordrer alle til å møte ferdig skiftet hvis mulig.

Første trening er fredag 22. januar og går deretter ukentlig frem til 17. juni (26/2 vinterferie og 25/3 påske er det ikke trening).

Treningen vil starte klokken 1430 og avsluttes 1600.

I tillegg til trening mottar man Pipe Eksperten Fotballakademi sitt treningstøy, bestående av genser og windbreaker.

Trenere for neste periode er fortsatt Glenn Ståhl, Haris Juklo, Lars Petter Brevig og Joacim Heier (keepertrener).

Ettersom opphold og mat går ut av tilbudet vil påmeldingsprisen bli redusert. Påmelding er bindende og man betaler for hele perioden.

Pris for neste periode er 2000,- (faktureres i slutten av januar).

Påmelding finner du her:

Påmeldingsskjema Pipe Eksperten Fotballakademi.pdf0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline