- Bøtene har haglet inn!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Okt 2015Botsjef Mathias Engebretsen er godt fornøyd med årets resultat for botkassa!

Mange lag har interne bøter ved brudd på regler som oppmøtetid, antrekk eller unødvendige kort i kamper. Kvik Halden er intet unntak og botsjef for året er unge Mathias Engebretsen.
Årets botsesong har vært innbringende for a-lagstroppen og nå som en strålende fotballsesong er ferdigspilt ble inntektene fra årets brutte regler brukt til en velfortjent sosial sammenkomst på klubbhuset. Hjemmesiden tok en prat med botsjefen for å høre hans betraktninger på året som er gått.

Hvordan er spillernes evne til å akseptere bøtene de blir gitt?

- Det er veldig varierende, noen må klage på absolutt alt, mens andre har forståelse for at regelverket bør følges. F.eks. Jakob Madsen Lund, han var i starten misfornøyd med alt, men i løpet av året har han blitt frelst, og forstår nå at det går til et godt formål og bidrar sterkt!

Verstingen når det kommer til diskusjon er utvilsom Trilon Durkaj (Spilleren ønsket ikke å stå frem med navn, og har derfor gitt et falskt navn), som ikke alltid er enig at det er forskjell på å si ifra at man blir sein, og å faktisk ha en grunn til å være sein.

Hvilke tanker gjør du rundt det faktum at det er en stor økning i antall bøter i år?

For det første så hadde vi en elendig botsjef i fjor (Dardan Mehmeti red.anm.), men vi har også både hatt flere regler og strengere tolkning av reglene.

Hvem er de største bidragsyterne?

På topp 3 har vi fra har fra bunnen av Jakob Madsen Lund, først og fremst pga. en mengde gule kort etter litt for direkte tilbakemeldinger til dommerstanden i 2. divisjon.

Nest øverst på lista er Jan Martin Hoel Andersen, her er det for det meste en utfordring med et stort behov for søvn og ferie som ødelegger for Jan.

Kongen på haugen, Trilon Durkaj, har stort sett vært innom de fleste bøter, og bidrar på de fleste områder. En klar vinner!

En dark horse på slutten av sesongen, som raskt nærmet seg teten er faktisk Joacim Heier, men han nådde aldri helt opp.

Og hvem er gullgutter?

Niklas Kalmar, Daniel Ravneng og Erjon Shkodrani er så vidt inne på lista, litt trist at de ikke bidrar til fellesskapet, men det får være deres valg.

Vi takker for praten og ønsker Botsjef og resten av troppen fortsatt god ferie!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline