Uavgjort i sesesongens siste kamp

Postet av Treningsgruppe 2 den 24. Okt 2015

Det ble uavgjort i årets siste kamp i 4. div. Det var ikke tvil om hvilket lag som var mest fornøyd med resultatet - jubelen sto i taket i Kråkerøygarderoben - med ett poeng var de garantert ny kontrakt.
Det var ikke mye jubel i bortelagets garderobe. Kråkerøys utligningsmål kom nemlig i det 89. min og det som så ut til å bli 3 poeng ble redusert til ett.
Første omgang var jevnspilt selv om Kvik Halden tok mer og mer over utover i omgangen men uten å skape veldig mange store målsjanser og det sto 0 - 0 til pause.
Etter pausen forsøkte Kråkerøy med en rivstart men den varte ikke mange minuttene før Kvik Halden tok mer og mer over og etter 71 minutter kom Markus seg fri på høyrekanten. Han fant Besfort foran mål og han trillet ballen i mål. Innen dette hadde Daniel reddet en straffe på riktig Heier-vis. De siste minuttene så det ut som Kvik Halden la seg lavere på banen for å sikre seieren men i stedet var det Kråkerøy som klarte å kjempe ballen i mål til 1 - 1. For de fleste av dagens spillere blir det ny kamp allerede på søndag i juniorlagets siste seriekamp. Kampen spilles på Strupe og motstander er Rolvsøy.

KAMPFAKTA
Kråkerøy stadion.

Kråkerøy 2 - Kvik Halden FK 2 1 - 1

72. min 0 - 1 Besfort Shala (ass. Markus Olaussen)
89. min. 1 - 1

Kvik Halden FK stilte med følgende lag.

Daniel Dehnes Ravneng
Arber Shkodrani (fra 46.min Henrik Dahl)
Niklas Kalmar
Erjon Shkodrani
Andreas Jigarp
Markus Olaussen
Tobias Back (fra 86. min. Niklas Fjellstad)
Besfort Shala
Kristian Strøm (fra 46. min. Halvor Haugen) ( fra 70. min. Kristian Strøm)
Denis Kaili (fra 46. min Per Christian Røed)
Harold Mufoncol
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline