Et meget ungt Kvik Halden 2 fikk det som ventet tøft mot serielederen

Postet av Treningsgruppe 2 den 19. Okt 2015
Kvik Halden startet med kun to seniorspillere på banen mot serieleder Sarpsborg FK, snittalderen på startelleveren var ekstreme 17.9 år. Det endte med et, etter hvert, stort tap, men mange veldig unge haldensere fikk verdifull spilletid mot et godt 4. divisjonslag.

Det særdeles unge Kvik Halden laget som stilte til kamp mot Sarpsborg FK på Strupe i kveld fikk det som ventet tungt, selv om kampen var jevnere enn resultatet skulle tilsi. Kvik Halden var fullt på høyde med og tidvis også bedre enn SFK i banespillet men det var innenfor begge 16 metere kampen ble tapt. SFK var effektive og hadde høy uttelling på sjansene de skapte eller Kvik Halden skapte for dem mens hjemmelaget ikke klarte å omsette sine sjanser i mål.
Neste kamp for rekruttene er førstkommende fredag borte mot Kråkerøy 2. Dette er også siste serierunde i 4. divisjon i 2015.

KAMPFAKTA
Strupe kunstgress

Kvik Halden FK - Sarpsborg FK 0 - 5 (0 - 2)

30. min 0 - 1
44. min 0 - 2
52. min 0 - 3
75. min 0 - 4
83. min 0 - 5

Kvik Halden FK stilte følgende lag:

Daniel Dehnes Ravneng
Niklas Kalmar
Arber Shkodrani ( fra 75. min Niklas Fjellstad)
Erjon Shkodrani
Andreas Jigarp (fra 65. min Anton Agersborg)
Markus Olaussen
Kristian Strøm
Besfort Shala
Tobias Back
Deniz Kaili (fra 82. min Arber Shkodrani)
Per Christian Røed (fra 75. min Henrik Dahl)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline