Årets siste hjemmekamp for Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Okt 2015
Lørdag klokka 1300 er siste mulighet til å se Kvik Halden spille kamp på Halden stadion i år. Dette er den 15. hjemmekampen, og kan bli den 14. hjemmeseieren!

Allerede rykket ned
Lillestrøm 2 rykket opp til 2. divisjon i fjor etter en sterk sesong i 3. divisjon. Mange spådde at LSK-rekruttene ville få en tung sesong i en historisk sterk 2. divisjonsavdeling, og slik har et også blitt.
Forrige helg forsvant det siste teoretiske håpet da de tapte 6-0 mot Raufoss, samtidig som Ørn-Horten tok det nødvendige poenget mot Nybergsund-Trysil.
LSK 2 har gjennom hele året stilt med et ungt mannskap, og vil nok se resultater av den satsingen på sitt a-lag i årene som kommer.

Jakter på Moss
Etter at Moss tapte borte mot Lørenskog i forrige runde ble det igjen en viss kontakt mellom Moss og Kvik Halden på tabellen, 4 poeng skiller med to kamper igjen.
Med full pott for Kvik Halden er det selvfølgelig muligheter for å bli nummer to på tabellen, men det skal nok mye til at Moss ikke vinner en av de gjenværende kampene de har.
Derimot er Kvik Halden langt nærmere sitt høstmål om å nå 53 poeng og poengrekord siden seriesystemet ble omlagt i 2001. Det målet når laget med full pott i de to siste kampene.

Noen utfordringer på skadefronten

Forrige helg mot Gjøvik-Lyn var Arber Shkodrani inne i forsvarsrekken og gjorde en flott kamp. Denne helgen er både han og broren, Erjon, bortreist. I tillegg er Jakob Madsen Lund fortsatt ute med sitt overtråkk, og Drilon Turkaj er ferdigspilt for sesongen med en strekk. Det samme er Sondre Rørmyr som har problemer med et kne.
Ardijon Berbatovci sonet forrige helg karantene men er nå tlbake i troppen og klar for kamp.

Siste kamp på stadion
Halden stadion har virkelig vært et fort for Kvik Halden denne sesongen, med unntak av tapet mot den suverene seriemesteren fra Oppland, så har Kvik Halden vunnet samtlige kamper på hjemmebane. Skulle laget klare å hamle opp med Lillestrøm sine rekrutter på lørdag vil de ha vunnet 14 av 15 kamper spilt på Halden stadion i år, noe som må være veldig lenge siden sist skjedde!
Kampstart på lørdag er allerede klokken 1300 ettersom alle kamper skal spilles samtidig i de to siste serierundene.
Møt opp og støtt årets Kvik Halden lag for siste gang i år!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline