Årets dårligste av juniorlaget

Postet av Treningsgruppe 2 den 1. Okt 2015

Kviks juniorer tapte 5 -1 for Askim i går kveld etter årets klart svakeste prestasjon. Selvfølgelig kan vi forsøke å skylde på at de fleste var involvert i rek,kamp mot TTIF på mandag og at det var noen spillere på ferie men det blir bare bortforklaringer - dette var en elendig prestasjon.
Kvik tok riktignok ledelsen etter 2 minutter etter et selvmål av en Askim spiller etter corner. Dette var også resultatet ved pause etter en jevnspilt omgang. Det var andre omgang som var katastrofalt dårlig fra Kviks side med upresise pasninger, dårlige mottak, dårlige valg, manglende bevegelse og masse balltap og veldig få gjenvinninger. Prestasjone må opp mange hakk i de to gjenværende kampene i årets 1.div. junior. (DFI og Rolvsøy).

KAMPFAKTA
Askim kunstgress

Askim FK jr - Kvik Halden FK jr. 5 - 1 (0 - 1)


0 - 1 - 3. min (Selvmål)
1 - 1 - 49. min
2 - 1 - 53. min
3 - 1 - 73. min
4 - 1 - 86. min (straffe)
5 - 1 - 90. min

Følgende Spilte for Kvik:

Enis Jasharaj (fra 90. min Mats Nordahl)
Henrik Dahl
Anton Agersborg (fra 74. min. Anders Stenrød)
Niklas Fjellstad
Mystere Luabeya
Besfort Shala
Kristian Strøm (fra 46. min Tobias Fjellstad Back)
Marcus Sjømo Ericsson
Eirk Horvath (fra 40. min Halvor Haugen)
Markus Olaussen (fra 47. min, Kristian Strøm)
Deniz Kaili

Gule/Røde kort.
Besfort Shala - gult
1 gult til Askim
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline