Tap for juniorene mot Råde

Postet av Treningsgruppe 2 den 24. Sep 2015

Kviks juniorlag tapte kveldens kamp mor Råde med 0 - 3 i regnværet på Strupe. Det var ikke mye som stemte spillemessig og det florerte med feilpasninger og svake prestasjoner foran begge mål. Kvik hadde riktignok ballen klart mest men klarte ikke å skape nok sjanser og de få store som ble skapt maktet ikke spillerne å omsette i mål. Råde var farlige med sin enkle men effektive direkte spillestil. Alle Rådes mål kom på dødball som var resultatet av nettopp raske kontringer. Det første på straffe de 2 neste etter corner.

KAMPFAKTA
Kvik Halden FK jr. - Råde IL jr. 0 - 3 (0 - 0)
Strupe kunstgress.

0 - 1 73. min (straffe)
0 - 2 77. min
0 - 3 84. min

Følgende spilte for Kvik:
Enis Jasharaj
Sindre Ottestad Hansen
Anton Agersborg (fra 68. min Niklas Fjellstad)
Andreas Jigarp
Henrik Dahl
Eirik Horvath (fra. 46. min Deniz Kaili)
Besfort Shala (fra 75. min Mystere Luabeya)
Marcus Sjømo Ericsson (fra 85. min Anders Stenrød)
Tobias Fjellstad Back
Kristian Strøm
Per Christian Røed
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline