Brukbart resultat etter god prestasjon mot Nybergsund

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Sep 2015
Kvik Halden reiste til Nybergsund med håp om en ny seier i 2. divisjon. Prestasjonen var definitivt god nok til seier, men i de avgjørende øyeblikkene var ikke Hadenserne gode nok.

Dominerte i banespillet
Nybergsund-Trysil har hatt en bedre høst enn vår i 2. divisjon, og stod før dagens kamp med kun 1 tap på de siste 10 kampene. Mot Kvik Halden gikk hjemmelaget svært defensivt ut, lot Kvik Halden styre spillet, samlet hele laget på egen banehalvdel og satset på hurtige kontringer.
Kvik Halden fikk kampens første sjanse når Bader Rahhaoui løper seg fri og er helt alene med keeper, dessverre blir ikke avslutningen god nok og keeper gjør en fin redning.
På tross av et stort spillemessig overtak er det Nybergsund som tar ledelsen etter en forsvarsfeil hos Kvik Halden. Et langt oppspill fører til en misforståelse i midtforsvaret og Albert Berisha får en gratismulighet alene med keeper, den utnytter han og sender hjemmelaget i ledelsen. Etter dette fortsetter Kvik Halden å styre spillet, men kommer ikke til de store sjansene mot et kompakt hjemmelag. Etter 38 minutter så skjer det igjen, et innlegg går gjennom hele feltet og lander hos Albert Berisha, han får drømmetreff og smeller ballen på volley i det lengste hjørnet.
Helt på tampen av omgangen får endelig Kvik Halden lønn for strevet når Brice Wembangomo stikker igjennom Bjørn Berglund som setter ballen bort i det lengste hjørnet. En viktig scoring for Haldenserne som følte det meste hadde gått imot dem i første omgang.

Perlescoring
Andre omgang er få minutter gammel når Dardan Mehmeti må ut med skade, kapteinen glemmer sine egne begrensninger, løper litt for fort og pådrar seg dessverre en kraftig strekk i hamstringen. Inn kommer Erjon Shkodrani, unggutten gjør en fin innsats på venstrebacken, og viser at han er en mann for fremtiden.
Før Erjon Shkodrani har kommet inn, mens Dardan Mehmeti ligger på sidelinjen går Kvik Halden i angrep. Et godt pasningsspill setter opp Bjørn Berglund som fra 20 meter hamrer inn 2-2, en flott scoring som er ekstra sterkt med tanke på at Kvik Halden i øyeblikket spilte med en mann mindre på banen.
Heretter åpner kampen seg opp, mye på grunn av at Nybergsund blir mer offensive. Det gir sjanser i begge ender av banen og det er tilfeldigheter som gjør at ingen av lagene scorer flere mål. Både Nybergsund og Kvik Halden vil nok ergre seg over at gode muligheter til å avgjøre kampen ikke ble utnyttet. Kampen ender med 2-2, og Kvik Halden tar med seg en god prestasjon hjem til Halden.

Heldige med andre resultater

Både Notodden og Fram Larvik jager Kvik Halden på tabellen, men ingen av de klarte å utnytte Haldensernes poengtap lørdag. Notodden hentet opp Lørenskog sin 2-0 ledelse og fikk med seg 1 poeng, mens Fram Larvik noe overraskende også tapte poeng i hjemmeoppgjøret mot Sprint-Jeløy. 2-2 endte det i Larvik, og Sprint-Jeløy blir dermed det første laget utenom topp 3-lagene på tabellen som får med seg poeng derfra.
Neste helg er det nabooppgjør både i geografi og på tabell når Kvik Halden møter Moss på Halden stadion. Begge lag har kun ære og tabellplassering igjen å kjempe om, men Kvik Halden ønsker nok å revansjere det omvendte oppgjøret, da gjorde Haldenserne årets klart dårligste prestasjon.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline