Kvik 2 tap mot Sparta

Postet av Treningsgruppe 2 den 14. Sep 2015
En dårlig start i begge omganger og et tvilsomt idømt straffespark ødela for Kvik i kveldens kamp mot Sparta. Sparta tok ledelsen i det 7. minutt i første omgang og i det 3. minutt av andre og nettet på straffe i det 60. minutt etter at en Sparta spiller slo et innlegg i armen på en Kvik forsvarer fra 2 meter. Det er nok ikke mange dommere som hadde dømt straffe i den situasjonen. Kvik reduserte i 77. minutt da Badr satt ballen mellom bena på keeper og i mål til 1 - 3 etter å ha ble spilt fri av Markus. I stedet for en ny Kvik redusering var det Sparta som scoret og økte til 4 - 1 fem minutter før slutt.

KAMPFAKTA

Sparta - Kvik 2 4 - 1 (1 - 0)
Sparta Kunstgress

1 - 0 7. min
2 - 0 48. min
3 - 0 60. min (straffe)
3 - 1 77. Badr Rahhaoul (ass. Markus Olaussen)
4 - 1 85. min

Følgende spile for Kvik 2 i kveld:
Daniel Dehnes Ravneng
Niklas Kalmar (fra 77.min. Andreas Jigarp)
Arber Shkodrani
Erjon Shkodrani
Harold Mufoncol (fr 60. min Halvor Haugen)
Kristian Strøm (fra 46. min Deniz Kaili)
Mathias Engebretsen
Andreas Melleby (fra 72. min Tobias Back)
Markus Olaussen
Sondre Kirkeng Rørmyr (fra 77. min Henrik Dahl)
Badr Rahhaoul

Neste kam for rekruttene er 21/9 hjemme på Strupe mot Borgen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline