Kvik Halden med svak prestasjon mot Notodden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Sep 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bruken av bildet!


Kvik Halden dro til Notodden med håp om en god prestasjon og gjenvunnet selvtillit etter forrige helgs skuffende kamp mot Raufoss. Dessverre endte kampen i nok en nedtur for Haldenserne.

Flott ramme
Alt lå til rette for en god fotballkamp på Notoddens flotte hjemmearena. Anlegget ble bygget for få år siden og underlaget ble byttet så seint som i fjor. En arena som sammen med Ham-Kam sitt Briskeby kanskje er det flotteste i 2. divisjon, bygget for helt andre motstandere enn de man møter på dette nivået.
Notodden har også en klar ambisjon om å rykke oppover i seriesystemet, men har i år ikke vært stabile nok til å henge med i tetstriden.

Tamt Kvik Halden
Kampen startet i et relativt rolig tempo med to lag som begge lå lavt i banen og satset på overganger. Kvik Halden hadde mye ballinnehav, men klarte sjeldent å skape farligheter foran motstanderens mål. Nærmest var Björn Berglund som headet over åpent mål midtveis i omgangen. Notodden derimot var mye friskere de gangene de gikk i angrep og skapte mange muligheter mot et passivt og dårlig organisert bortelag.
Notodden måtte allikevel ha hjelp fra bortelaget for å ta ledelsen. Omgangen så ut til å ende med 0-0, men rett før pause kom hjemmelaget rundt på siden og slo et hardt og lavt innlegg inn foran mål som Jakob Madsen Lund var uheldig å styrte i eget mål.
En omgang Kvik Halden ikke kunne være bekjent av, og derfor ble det tatt grep i pausen for endre kampbildet. Ut gikk Martin Hoel Andersen og Jiress Suka Suka, inn kom Andreas Melleby og Bader Rahhaoui.

Fortsatte i samme spor
Dessverre for Haldensernes del fortsatte kampen i samme spor etter hvilen. Notodden styrte det meste og det var langt fra fortjent når Kvik Halden utlignet 10 minutter ut i omgangen. Brice Wembangomo gjør en fantastisk enkeltmannsprestasjon, dribler halve Notodden og triller ballen fobi keeper.
Scoringen burde gitt en vitamininnsprøytning for Haldenserne, men rett etterpå tar Notodden tilbake ledelsen etter et langt innlegg som blir pirket i mål fra kort hold på bakerste stolpe. Kort tid etter det igjen så øker hjemmelaget ledelsen etter fint spill mot et nok en gang passivt Kvik Halden.

Kunne skapt spenning
10 minutter før slutt fikk Kvik Halden en hjelpende hånd fra Notodden når en feilpasning fra hjemmelaget sendte Bader Rahhaoui og Björn Berglund alene med keeper, dessverre endte muligheten med redning.
En redusering hadde skapt spenning i kampen, men det ville også vært urettferdig sett utifra spill og sjanser.
Notodden var klart best kampen sett under ett, og tar helt fortjent med seg alle poengene fra oppgjøret.

Må finne formen
Kvik Halden har hatt en nedadgående kurve de siste ukene og ligner i øyeblikket ikke på et topp 3 lag, men laget har slått knallhardt tilbake tidligere i år, og det går forhåpentligvis utover Alta neste helg.
Mathias Engebretsen fikk sitt 5. gule kort for sesongen og må stå over neste helg, men til gjengjeld er både Ole Strømsborg og Ardijon Berbatovci tilbake fra sine karantener.
Først venter en god treningsuke hvor laget har mange økter til å jobbe både individuelt og kollektivt med formen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline