Viktig brikke på plass for de neste sesongene!

Postet av Treningsgruppe 2 den 2. Sep 2015Her har Josef nettopp scoret mot FFK i cupen i år.

Josef Myhren Bouchleh rundet tidligere i år 100 kamper for Kvik Halden, nå ser det ut til å bli minst 50 til. I går satt han sin signatur på

Trives med gruppa
Josef Myhren Bouchleh har vært mange år i Kvik Halden sin A-stall, og trekker frem miljøet som en viktig årsak til at han nå velger å bli med videre, tross skolegang i Oslo og mange pendlermil hver uke.
- Jeg trives veldig godt i spillergruppa, med trener apparatet og byen generelt. Det er hjembyen min, og sånn sett bryr jeg meg mye om Kvik, det er her jeg har spilt alle årene.

Tror på videre fremgang
Forrige uke gikk Kvik Halden sitt styre ut med en konkret plan for hvor klubben skal være i jubileumsåret 2018. En av de tre målsetningene var spill i OBOS-ligaen for a-laget.
- Jeg har tro på satsingen til Kvik, og jeg har lyst til å være en del av det og være med på et eventuelt opprykk.

Håper flere blir med
Per i dag er det 5 spillere i dagens stall som har kontrakt i 2016, forhåpentligvis vil flere være på plass i løpet av kort tid.
- At jeg skriver under håper jeg er med på å bidra til at flere fra årets stall blir med videre. Vi har vist i år hva som bor i oss, og det er små detaljer som skiller oss fra å være et opprykkslag. Får vi fortsette med mye av stammen fra årets lag både tror og håper jeg at vi skal få det til.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline