Rekruttlaget slo Moss

Postet av Treningsgruppe 2 den 31. Aug 2015
Etter flere kamper hvor det har vært mye stang ut ble det endelig seier i kveld. Laget har spilt godt nok til å vinne i de siste kampene også men det har blitt for mye stang ut. I dag ble det en fullt fortjent seier. Selv om Moss tok ledelsen allerede i det 4. minutt viste Kvik Halden-spillerne god moral og tok tak i kampen og det var fullt fortjent da Sondre løp i gjennom Mosseforsvaret og satte inn utligningsmålet 2 minutter før pause.
Kvik fortsatte å føre kampen etter pause og 6 minutter ut i omgangen var Sondre målscorer igjen. Da Jakob økte ledelsen til 3 - 1 på straffe etter at en Mosseforsvarer hadde sparket ned Drilon var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå - Kvik Halden kontrollerte det siste kvarteret av kampen til en fullt fortjent seier.

Neste kamp for rekruttlaget er borte mot Drøbak-Frogn mandag om en uke.

KAMPFAKTA
Halden Stadion
Kvik Halden FK 2 - Moss 2 3 - 1 (1 - 1)

4. min. 0 - 1
43. min. 1 - 1 Sondre Kirkeng Rørmyr
51. min. 2 - 1 Sondre Kirkeng Rørmyr (ass. Granit Merovci)
75. min. 3 - 1 Jakob Madsen Lund (straffe)

Følgende spilte for Kvik:
Enis Jasharaj
Arber Shkodrani
Jakob Madsen Lund
Erjon Shkodrani
Drilon Turkaj
Kristian Strøm (fra 46. min. Halvor Haugen)
Andreas Melleby (fra 60. min. Kristian Strøm)
Markus Olaussen
Alimir Taletovic
Granit Merovci (fra 81. min. Andreas Jigarp)
Sondre Kirkeng Rørmyr (fra 57. min. Tobias Back)

Gule/røde kort;
1 gult til Almir Taletovic.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline