100 av 101 mulige kamper

Postet av Petter Jacobsen den 3. Aug 2015Som de fleste av tilskuerne på Halden stadion sikkert fikk med seg før lørdagens kamp mot Lørenskog var det ikke bare Josef Myhren Bouchleh som spilte sin kamp nummer 100. Joacim Heier, lagets førstevalg på keeperplass, spilte også sin hundrede kamp – og det i løpet av Kvik Haldens siste 101 kamper!

- Kvik Halden er en fantastisk klubb med en tradisjonsrik historie, og jeg er ydmyk og stolt over å kunne sette et aldri så lite fotavtrykk i den historien ved å bli medlem i 100-kampers klubben, sier Joacim Heier.

- Var verdt å droppe én kamp
Heier kom til Kvik Halden før 2012-sesongen etter å ha spilt Tippeliga-fotball med både Sandefjord og Sarpsborg 08. Siden den gang har han stått mellom stengene hos Kvik Halden i samtlige obligatoriske kamper – bortsett fra èn. Akkurat det er han selv veldig fornøyd med.

-Selv om det er surt å ikke ha en komplett rekke så var forfallet til den ene kampen utvilsomt verdt det, konstaterer Heier, som den dagen 26. juli 2014, giftet seg med Fay Iselin.

Etablert seg i Halden

Heier kommer opprinnelig fra Rakkestad, men har bosatt seg i Sponvika.

- Jeg kommer alltid til å være Raksting først og fremst, men både jeg og familien anser oss for å være godt etablerte Haldensere nå. Sponvika må nok bare belage seg på vårt nærvær i lang tid.

Daglig leder

Heier er ikke bare fast inventar på Kvik Haldens a-lag. Nå har han også fått seg fast plass i klubbhuset i stillingen som klubbens daglige leder. Det er en kombinasjon han har lært seg å like det siste halve året.

- Jeg trives veldig godt med å jobbe i Kvik Halden også på dagtid, det er mange oppgaver og en variert hverdag. Jeg har vært så heldig å bli kjent med mange av de hverdagsheltene klubben har, som legger ned et imponerende antall frivillige timer uke etter uke for klubben og dens medlemmer, og jeg syns det er veldig hyggelig å jobbe med å tilrettelegge for at barn og unge i Halden skal ha et best mulig tilbud hos oss.

Kombinasjonen med kontorjobb og trening i samme klubb synes han har fungert veldig greit.

- Det er en del hatter å velge mellom, men det har foreløpig gått ganske bra!

Fornuften har tapt mange ganger

Som keeper blir man fort den eldste på laget og med sine 29 år kan Heier ha mange år igjen på fotballbanen.

- Fysisk så har jeg mange år igjen. Hadde det vært den eneste faktoren så skulle jeg nok helt sikkert klart 10 år til. Det er heller kombinasjonen full jobb, 5-6 treninger pluss kamp hver uke og småbarnsfamilie som gjør at fornuften en dag må vinne diskusjonen om hvor vidt jeg skal ta en sesong til. Dette er 5. året på rad hvor fornuften har tapt den diskusjonen, og den vinner nok ikke denne høsten heller!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline