Ny hjemmekamp på lørdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jul 2015
Lørdag klokka 1600 er det klart for ny kamp på Halden stadion. Denne gangen er det Lørenskog som kommer på besøk.

Noen lag overrasker positivt og noen overrasker negativt, Lørenskog er i likhet med Kvik Halden ett av de lagene som har tatt flere poeng enn de fleste hadde trodd de skulle ta så langt i sesongen.
Lørenskog hadde etter rapportene en del utfordringer i vinter. Mange utskiftninger i spillerstallen samt svake resultater i oppkjøringen gjorde at Lørenskog ble antatt å slite langt ned på tabellen.
Internt er nok ikke overraskelsen like stor, før sesongen ble ambisjonen lagt til å henge med i toppen.

Fasit så langt er noe midt i mellom. Resultatene har variert, men flere av kampene har vært imponerende. 5-0 over Strømsgodset 2 var solid og selv om Raufoss til slutt vant 2-1 så er Lørenskog et av veldig få lag som har gitt Raufoss skikkelige problemer på hjemmebane.

Lørenskog ligger per nå plassert på en 7. plass med 19 poeng på 13 kamper.
Defensivt er Lørenskog relativt sterke med kun 17 innslupne mål og 5 smultringer så langt i sesongen.
Lørenskog har ingen karantener å tenke på før lørdagens kamp, men tidligere denne uken ble viktige Abdel El-Moussauoi klar for serieleder Raufoss.

Det motsatte oppgjøret mellom Kvik Halden og Lørenskog endte for øvrig 0-0.

Kvik Halden har kommet godt i gang etter sommerpausen, seier både borte mot Lillestrøm 2 og hjemme mot Drammen. Riktignok to lag som ligger helt sist på tabellen, men kampene skal uansett vinnes, og spesielt hjemme mot Drammen gjorde Kvik Halden nettopp det på en overbevisende måte.
På Halden stadion har Kvik Halden vært utilnærmelige denne sesongen, på tur og orden har Ørn-Horten, Fram Larvik, Notodden, Nybergsund/Trysil, Drammen, Fredrikstad(NM) og Strømsgodset(NM) dratt hjem uten noe som helst. I serien har kun Fram Larvik og Nybergsund/Trysil klart å score mål, selv om det hjalp lite på poengfangsten.

Med en kamp mindre spilt enn de andre ligger Kvik Halden på en flott 3. plass på tabellen, 24 poeng på 12 kamper er bra, og målforskjellen på 25-11 er solid.
Før helgens kamp er laget uten karantener, i tillegg er nå Badr Rahhaoui klar for spill. Andreas Melleby og Harold Mufoncol er ikke i trening enda, men nærmer seg raskt.
Lørdagens oppgjør er av den vriene sorten og trener Glenn Ståhl må hente frem lagets målsetning fra før sesongen skal Kvik Halden beholde sin suverene hjemmestatistikk.

Løpe mest - Ville mest - Være best organisert

Vi ses på Halden stadion på lørdag klokka 1600!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline