Folkeveggen er i gang - bli med du også!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Apr 2021


Tidligere i vinter ble Folkeveggen reist, og nå har støtten begynt å komme. 

Ulike tiltak
Siden covid-19 satt en stopper for all aktivitet i mars 2020 har det ikke vært lett å drive en fotballklubb. Siden den gang har klubben satt i gang flere ulike tiltak, blant annet live-sending med salg av sofabilletter, elektroniske loddsalg og draktauksjon. Tidligere i vinter ble Folkeveggen reist, og nå har de første skiltene kommet opp.

Samlende tiltak
"Med bredden mot toppen", et mangfold av gutter og jenter fra 5 år og helt opp til a-laget som en del av toppfotballen. Klubben består av over 550 aktive spillere, og ansatte er i sving hver eneste dag. Folkeveggen er et tiltak for alle, og de som bidrar vil få sitt navn opp på veggen. Supportere, samarbeidspartnere, spillere, trenere, tidligere spillere, tidligere trenere, haldensere - alle med hjerte for klubben kan bli med på Folkeveggen. Frem til 1.8 vil det være mulig å kjøpe seg permanent plass på veggen.

Slik blir du en del av Folkeveggen
- For å få ditt navn på veggen koster det 500,-. Benytt deg av Vipps til 686163, og skriv navnet du vil ha trykket på veggen i kommentar på Vipps (Eks. Ola Nordmann)

- Ønsker du å samle familien og ha familienavnet koster det 1000,-. Husk å skriv i kommentar på Vipps hvilket navn som skal brukes (Eks. Familien Johansen)

- Ønsker din bedrift å få sitt navn på veggen koster det 5000,-, og du tar kontakt via veronika@kvikhalden.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline