Oppstart 2016-årgangen - vil du bidra rundt laget?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Apr 2021

2016-årgangen er endelig gamle nok til å starte på fotball i klubben, og allerede i slutten av mai sparkes første trening i gang.

For gutter og jenter
2016-årgangen startes opp, og det første året med fotball i Kvik Halden FK spiller guttene og jentene sammen. I forbindelse med oppstart av en ny årgang er vi avhengig av frivillige foreldre som har lyst til å bidra rundt laget. I førsteomgang trenger vi både trenere og lagledere, og vi har plass til alle som vil hjelpe til. For å gjøre oppstarten best mulig ønsker klubben et møte med de som har lyst til å bidra som trenere. I tillegg bistår klubben med alt av utstyr, og har veiledere på plass fra oppstarten av. Vi håper dette gjør at flere foreldre synes terskelen er lav for å være med å bidra.

For å gi et best mulig tilbud til barna er vi avhengig av at foreldre bidrar som trenere og lagledere. Vi håper derfor mange er engasjert og har lyst til å bidra.

Møte i uke 18, oppstart i slutten av mai
De foreldrene som har lyst til å bidra rundt laget kan sende epost til larspetter@kvikhalden.no
. Deretter vil de bli kalt inn på et møte i uke 18, hvor oppstarten klargjøres. Spørsmål i forbindelse med oppstart rettes til sportssjef Jørgen la Cour på jorgen@kvikhalden.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline