Øystein Lundblad Næsheim forlenger med 2 år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Mar 2021

Øystein Lundblad Næsheim, som kom til klubben i forkant av 2016-sesongen, har i dag signert en ny to-års avtale med klubben

Solid målsnitt
Lundblad Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016-sesongen, etter å ha levert svært imponerende scoringstall i Oslo-fotballen. Hans første sesong i klubben endte med mye spill ute av favorittposisjonen hans, i tillegg til nedrykk for laget. Siden 2017-sesongen har han derimot levert solide tall hvert år. Totalt står han nå med 73 mål på 120 kamper for klubben. Imponerende tall, spesielt med tanke på at det de siste to årene også har vært flere kamper som innbytter.

Fornøyd sportssjef
Sportssjef Jørgen la Cour sier følgende om Lundblad Næsheim's nye kontrakt: "Øystein er en spiller som har noen ferdigheter de andre spissene våre ikke har. Han er en konstant trussel i bakrommet, med sin gode fart og timing på løpene. Samtidig er han god på å lage rom for andre medspillere som ligger i mellomrommet. Ved siden av ferdighetene på banen er Øystein er ekstremt viktig bidragsyter i gruppen. Jeg er derfor svært glad for at Øystein blir med ut 2023-sesongen"

Haldens Jamie Vardy
Lundblad Næsheim sier selv følgende om signeringen av kontrakten:
"Da klubben tok kontakt angående forlengelse av kontrakten som går ut etter årets sesong var det aldri noen tvil for meg hva jeg ville gjøre. Prosjektet vi nå har startet på med Tor er noe som virker spennende og noe jeg ønsker å være med på videre i årene som kommer. I tillegg har mange av nøkkelspillerne våre allerede kontrakt neste sesong, noe som vil gi kontinuitet i arbeidet vårt fremover. Halden's Jamie Vardy gleder seg til fortsettelsen og håper å få luftet scoringstunga litt i årene som kommer også"


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline