Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Orhan Simsek har signert på 1 års kontrakt med klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Mar 2021

Orhan Simsek har tidligere rykket opp fra PostNord-ligaen med KFUM, nå er han klar for spill i Kvik Halden FK

Trengte keeper
Siden det ble klart at David Paulmin forlot klubben i vinter har det vært klart at klubben har vært på jakt etter en keeper. Flere har vært på prøvespill, og en av de er Orhan Simsek. Han har imponert trenerteamet og sportsjefen såppass at han nå er klar for spill i keeperdrakta ut 2021-sesongen. Orhan får draktnummer 1, og vil danne et svært godt keeperteam med Thomas Johannesen.

Tatt godt i mot
Simsek selv sier følgende om signeringen: "Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av spillergruppa og trenerne. Kvik Halden er et godt lag som de siste årene har kjempet i toppen av divisjonen. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å få til ett opprykk med klubben. Tidligere har jeg god erfaring fra 2. divisjon, og jeg håper jeg kan bidra med min erfaring inn i spillergruppa.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline