Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Bli med på Folkeveggen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Feb 2021

2020 ble et svært annerledes år, og 2021 er fortsatt svært usikkert ift til klubbdrift. Derfor lanserer klubben nå Folkeveggen

Ulike tiltak
Siden covid-19 satt en stopper for all aktivitet i mars 2020 har det ikke vært lett å drive en fotballklubb. Siden den gang har klubben satt i gang flere ulike tiltak, blant annet live-sending og salg av sofabilletter, elektroniske loddsalg og draktauksjon. Nå er det et nytt tiltak satt i gang, og det har blitt reist en folkevegg ved inngangen til Strupe Kunstgress.

Samlende tiltak
"Med bredden mot toppen", et mangfold av gutter og jenter fra 5 år og helt opp til a-laget som en del av toppfotballen. Klubben består av over 550 aktive spillere, og ansatte er i sving hver eneste dag. Folkeveggen er et tiltak for alle, og de som bidrar vil få sitt navn opp på veggen. Supportere, samarbeidspartnere, spillere, trenere, tidligere spillere, tidligere trenere, haldensere - alle med hjerte for klubben kan bli med på Folkeveggen. Frem til 1.8 vil det være mulig å kjøpe seg permanent plass på veggen.

Slik blir du en del av Folkeveggen
- For å få ditt navn på veggen koster det 500,-. Benytt deg av Vipps til 509807, og skriv navnet du vil ha trykket på veggen i kommentar på Vipps (Eks. Ola Nordmann)

- Ønsker du å samle familien og ha familienavnet koster det 1000,-. Husk å skriv i kommentar på Vipps hvilket navn som skal brukes (Eks. Familien Johansen)

- Ønsker din bedrift å få sitt navn på veggen koster det 5000,-, og du tar kontakt via larspetter@kvikhalden.no.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline