Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Oppdatert informasjon angående smittesituasjon i Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 31. Jan 2021

Halden Kommune har i kveld vedtatt lokale forskrifter som får følger for aktiviteten frem tom 10.2

Følger lokale vedtak
Smittesituasjonen er svært uoversiktlig i Halden, og i den forbindelse stenger klubben ned alle organiserte aktivitet frem til og med 10.2. Det betyr at treninger både for breddelagene og a-laget som går under en del av toppfotballen utgår den neste uken. Vi oppfordrer våre trenere om å anbefale egentrening for klubbens spillere, men understreker at dette skal gjøres i samsvar med gjeldene smittevernregler.

Strupe Kunstgressanlegg stenges
Nytt i dagens lokale vedtak er følgende tekst:
"Offentlige steder og virksomheter der det foregår organiserte kultur-, idretts-, og fritidsaktiviteter skal holde stengt." 

Dette punktet tolker klubben til at Strupe Kunstgressanlegg stenges av Halden Kommune. Derfor minner vi om at egentrening må gjennomføres andre steder. I tillegg oppfordrer vi våre aktive medlemmer til å unngå forsamlinger på Strupe Kunstgressanlegg eller andre steder. Punktet og resten av den lokale forskriften kan du lese på
Halden Kommune sine nettsider.

Smittekontakt og drift
Vi informerer også om at klubbhuset vil være stengt for alle besøkende i denne perioden.

I forhold til den daglige driften av klubben er daglig leder Haris Juklo fortsatt sykemeldt, og i den forbindelse kan henvendelser angående den daglige driften sendes til Lars Petter Brevig. Han vil samtidig fortsette å lede fotballfritidsordningen, så han er ikke like tilgjengelig per telefon. I den forbindelse oppfordres man til å sende e-post til larspetter@kvikhalden.no, eller sende sms til 905 21 846.

Dersom det skulle bli smitte i noen av våre egne årganger og oppfølging så kan alle henvendelser rettes til vår smitteverns- og smittesporingsansvarlig Tone Ulekleiv.

Også her oppfordres man til å sende e-post til toneulekleiv@gmail.com eller sende sms til 95902024.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline