Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tor Thodesen blir ny hovedtrener for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jan 2021

Tor Thodesen har i dag skrevet under på en kontrakt som gjør han til a-lagstrener de 2 neste årene.

Lang og ulik erfaring
Thodesen startet sin trenerkarriere i Lyn, tilbake i 1990, som keepertrener. Deretter var han hovedtrener for Asker sitt damelag, før han ble keepertrener i Vålerenga. Deretter var han assistent trener både i Flora, Esland sitt landslag og i SK Brann. I 2003 startet hovedtrenerkarrieren for alvor, da han ledet Norheimsund til opprykk. Deretter fulgte fire år i Sandefjord, hvor spesielt de tre første årene var svært suksessrike. Opprykk til eliteserien, og ikke minst ledet han laget til Cupfinalen i 2006. Etter Sandefjord har han vært hovedtrener både i Moss FK og Tønsberg, i tillegg til assistenttrener i Baniyas i de forente arabiske emirater. Han har også vært hovedtrener i Hønefoss, og nå sist i Helsinki IFK. I tillegg har han mastergrad fra Norges Idrettshøyskole og fullført UEFA Pro lisens.

Fornøyd styre
Styreleder Ronny Stavem har følgende å si om trenervalget: "Etter en grundig prosess er vi nå glade for å ha kommet til enighet med en ny hovedtrener for gutta på a-laget. Vi har hatt gode sportslige resultater og kjempet i toppen av Postnord i to år nå, og vi mener at Tor har riktig erfaring, tyngde og kompetanse til å videreføre det gode arbeidet som Kenta startet på. Med Tor på laget så får vi en dyktig trener som har erfaring fra toppnivå i både Norge og utlandet, og vi har tro på at han også kan bidra på flere områder for å utvikle klubben videre til å ta neste steg. Vi har så å si en fulltallig tropp med rutinerte spillere som har vært med lenge, og flere nye spennende unge som er sultne på å vise seg fram i år. Så hvis vi slipper det skademarerittet vi fikk i fjor, så har jeg stor tro på at med Tor på laget nå så vi kjempe i toppen av Postnord også i år."

Positivt inntrykk
Thodesen selv har følgende å si om sin nye trenerjobb: "Jeg har et positivt inntrykk av klubben siden langt tilbake. Lenge før det ble aktuelt å komme hit. Jeg er glad for at det er flere ansatte, for ellers er det fort gjort at man blir litt alene som trener på dette nivået. Min ambisjon er at vi skaper entusiasme og et engasjement i laget. Det vil bringe oss både interesse og resultater. Som lag ønsker jeg at vi spiller med høy intensitet. I bunnen ligger ønsket om å dominere motstanderne gjennom å ha ballen. Når vi mister den ønsker jeg å vinne den tilbake fort og angripe fort dersom det er mulig.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline