Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Jørgen la Cour tar over sportsjefrollen for seniorlagene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jan 2021

Jørgen la Cour kom tilbake til klubben fra 1. januar, og allerede 1. februar får han større ansvar

Sportsjef barne- og ungdomsfotballen
Jørgen la Cour er som kjent tilbake fra et snaut år som trener i Lillestrøm. Da han startet på jobb 1. januar var det som sportsjef for barne- og ungdomsfotballen. En stilling som tidligere har ligget under andre arbeidsoppgaver, men som nå ble en egen stilling. la Cour er godt i gang med arbeidet, og har i første omgang jobbet med å skape en felles forståelse av hvordan treningene bygges opp. Dette er første leddet i å skape en rød tråd i spillerutviklingen i klubben.

Endringer i klubben
Haris Juklo har de siste årene fungert både som daglig leder og sportsjef for seniorlagene. Spesielt på herresiden har dette skapt interessekonflikter da han ofte blir sittende i diskusjoner med seg selv. Fra 1. februar vil derfor la Cour ta over rollen som sportssjef også for a-laget og damelaget. Dermed får han nå sportslig ansvar for hele klubben, hele veien fra barnefotballen og opp til seniorlagene.

Gleder meg
la Cour selv sier følgende om de nye arbeidsoppgavene: Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som sportsjef for hele klubben, og har klare planer og ideer om hva som bør gjøres. Først og fremst har jeg startet jobben med å lage en rød tråd, altså en felles spillemodell, treningsstruktur og ukesstruktur for lagene i ungdomsavdelingen. Vi må jobbe med de samme prinsippene og konseptene gjennom hele klubben for å skape en identitet. For a-laget sin del så har det handlet om å bygge et sterkt team og støtteapperat, samt å bygge opp en slagkraftig stall med riktig profil. For damelaget sin del handler det om å skape et seniorlag med gode rammer. Dette slik at alle de aktive jentene vi har i klubben får forbilder og noen å se opp til. Deretter blir det på sikt å jobbe så godt med utviklingen at laget rykker opp til 2. divisjon.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline