Eirik Vestby klar for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Jan 2021

Eirik Vestby har i dag signert en 2-års kontrakt med klubben, som gjør han til a-lagsspiller de neste 2 årene.

Kommer fra Fredrikstad FK
Vestby er født i 2000, og kjennetegnes som en god bakromsspiss. Han kommer fra spill i Fredrikstad FK, hvor han i fjorårs sesongen fikk sin debut for a-laget. Det ble med 2 innhopp for a-laget, men etter klubbens opprykk fikk han ikke tilbud om ny kontrakt. I tillegg til 2 kamper for a-laget har unggutten spilt hele 34 rekruttkamper for aristokratene. På de 34 kampene har det blitt 15 scoringer for unggutten.

Vil ta ytterligere steg
Vestby har signert på en 2-års kontrakt og har følgende tanker om sin nye hverdag: "Kvik Halden er en spennende klubb som har kjempet i toppen av PostNord-ligaen de siste to sesongene. Jeg ønsker å kunne være med å bidra til at vi kan ta ytterligere steg. Det er et veldig godt miljø i spillergruppa, og jeg er blitt tatt godt i mot av hele klubben.

Riktig profil for oss
Sportssjef, Jørgen la Cour sier følgende om signeringen av Vestby: "Eirik er en spennende og ung spiller med riktig profil for oss. Han er ambisiøs, hardtarbeidende og har en x-faktor i spillet sitt. Vi håper å bidra til å fortsette hans utvikling videre, og gleder oss til å se han i den rød/hvite drakta fremover."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline