Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Trim Shabi med ny 2-års kontrakt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jan 2021

Unggutten Trim Shabi som har gått gradene i klubben har i dag skrevet under på en ny 2-års kontrakt med klubben.

Gått gradene i egen klubb
Shabi har spilt i klubben hele sitt liv, og dermed gått gradene fra barne- og ungdomsfotballen og inn på klubbens a-lag. I 2018 debuterte han for klubbens rekruttlag, mens han i 2019-sesongen spilte hele 25 rekruttkamper. 2020-sesongen ble en spesiell sesong uten rekruttkamper, men unggutten fikk en god treningshverdag ettersom han var en del av a-stallen. I forkant av årets sesong stod Shabi uten kontrakt, men da a-laget startet opp treningene igjen forrige uke var han selvfølgelig en av spillerne på feltet.

Fornøyd sportssjef
Shabi er født i 2002, og dermed er han fortsatt kun 18 år. At han har spilt så mange rekruttkamper i 4. divisjon selv uten å spille noen kamper i 2020-sesongen viser at han har vært tidlig i utviklingsløpet. Midlertidig sportsjef, Jørgen la Cour, sier følgende om signeringen: "Trim er en ekte Kvik Halden-gutt, og det var ikke vanskelig å bli enige om en 2-års kontrakt med unggutten. Som spiller er Trim en moderne og spennende midtstopper som vi håper skal ta ytterligere steg de neste årene.

"Et naturlig valg"
Shabi selv beskriver 2-års kontrakten på følgende måte: "Jeg har spilt i klubben siden jeg var liten, så for meg er det naturlig å ville fortsette i klubben. Jeg trives veldig godt i spillergruppen, og ser frem til å lære enda mer av de etablerte spillerne. Jeg vil jobbe hardt for å få en god utvikling videre, som forhåpentligvis resulterer i spilletid i fremtiden."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline