Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

A-lagets avdelingsoppsett er klart

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Jan 2021

A-laget sitt avdelingsoppsett har kommet, og nok en gang havner klubbens flaggskip i avdeling 1

Nesten som i fjor
Ettersom det i 2020-sesongen ikke var noen lag som rykket ned fra PostNord-ligaen er det selvfølgelig færre nye lag enn tidligere sesonger. Det innebærer at a-laget møter mange av de samme lagene som i fjor, men tre nye motstandere står på motsatt banehalvdel i 2021-sesongen. Først og fremt møter man Kongsvinger som rykket ned fra OBOS-ligaen. En klubb som de siste årene har hevdet seg godt i toppfotballen, men som i 2020-seongen rykket ned. I tillegg møter man Bærum og Asker, to lag man også har treningskamper mot.

Tre lag ut, og 7 flyreiser
I 2020-sesongen rykket som de fleste sikkert vet Fredrikstad FK opp, og dermed blir det et lokaloppgjør mindre. I tillegg har Kjelsås og Skeid havnet i avdeling 2. Foruten de nevnte lagene ovenfor møter man de samme lagene som i fjor. I år blir det dermed 7 flyreiser, mot henholdsvis Alta, Tromsdalen, Senja, Fløya, Hødd, Brattvåg og Florø. I tillegg får man bussreiser til Moss, Eidsvold Turn, Vålerenga 2, Asker, Bærum og Kongsvinger.

Selve terminlisten er forventet å komme på plass 20. januar. Deretter vil det bli små justeringer internt mellom klubbene.

Hele avdelingen:

Kongsvinger
Kvik Halden
Moss
Eidsvold Turn
Vålerenga 2
Asker
Bærum
Tromsdalen
Senja
Fløya
Hødd
Brattvåg
Florø


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline