Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Scott Sedgwick ny keepertrener i klubben

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jan 2021

A-laget startet i kveld oppkjøringen til 2021-sesongen, og Scott Sedgwick ble i dag ansatt som ny keepertrener i klubben.

Viktig rolle
I etterkant av fjorårets sesong har Frode Faraasen formidlet at han ikke lenger har tid til å være keepertrener på a-laget. I tillegg har David Paulmin flyttet til Egersund. Ved siden av å være spiller på a-laget har David vært keepertrener i ungdomsavdelingen og på HaldenAkademi. Dermed var nå klubben på leting etter ny keepertrener, og i dag har Scott Sedgwick undertegnet kontrakten som gjør han til ny keepertrener i hele klubben. Han får dermed en svært viktig rolle i klubben, både med å få a-lagskeeperne til å prestere, men også til å bidra til utviklingen til keeperne i ungdomsavdelingen og på damesiden.

Solid bakgrunn
Sedgwick er født og oppvokst i Manchester, og begynte som keeper som 5 åring. Som spiller har han bakgrunn fra klubber som Manchester City (fra 10-16 år), og har vært semiprofesjonell spiller i Salford City og Trafford. Han kom til Norge som trener i Løvenstad, og har siden vært keepertrener i blant annet Drøbak/Frogn og for damelaget til Sarpsborg 08. I fjor ble han også engasjert i NFF Østfold, som keepertrener og keeperansvarlig.

Gleder seg til å begynne
Sedgwick er ferdig med første trening med a-laget, og har følgende å si om sin nye jobb: "Det er en veldig spennende jobb, og er veldig ivrig etter å komme i gang. Jeg gleder meg til å møte spillere og keeperne i klubben. Det å komme inn rundt et a-lag på herresiden igjen er også noe jeg gleder meg til. Klubben virker som en fin familieklubb, og jeg føler jeg allerede er blitt godt tatt i mot."

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline