Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

5 lokale haldensere takket av i annerledes-sesongen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Jan 2021

2020 ble en sesong utenom det vanlige, og uten kamper for klubbens rekruttlag valgte 5 lokale a-lagsspillere å slutte.

Fantastisk treningsinnsats - nesten 400 seniorkamper
På tur og orden har Eirik Horvath, Deniz Kaili, Marcus Sjømo Eriksson, Besfort Shala og Niklas Theo Fjellstad de siste årene blitt flyttet opp i a-stallen fra klubbens G19-lag. Fellestrekk for de alle er kvaliteten i treningsarbeidet. Forutenom Fjellstad som kom til klubben fra Tistedalen TIF da han var 16 år har de alle spilt fotball i klubben fra de var små. Det er dermed virkelig snakk om lokale, og egenutviklede, spillere i denne sammenhengen.

Til sammen har spillerne spilt 376 tellende kamper for klubbens seniorlag. Av disse er 283 rekruttlagskamper, mens 93 av kampene er spilt for klubbens a-lag. Kaili står oppført med 35 a-lagskamper. Videre på listen følger Horvath med 27 a-lagskamper, Sjømo Eriksson med 25 a-lagskamper, mens Shala og Fjellstad har 3 a-lagskamper hver. 

Ekstremt viktige i treningsarbeidet
I en prestasjonsgruppe som klubbens a-lag er man avhengig av en god treningsgruppe. Hele gruppen må holde et godt nivå, og det må presteres på trening for å bidra til at laget og enkeltspillere utvikler seg. Disse 5 har siden første a-lagstrening alltid gjort sitt ypperste, og selv med perioder med svært begrenset spilletid har de alltid stått på. Dermed har de vært en viktig del av treningshverdagen, selv når de ikke har spilt kamper fra start. 

Annerledes året
2020 ble sesongen der klubbens rekruttlag ikke fikk spille kamper. Dette var nok med på å påvirke slutten for flere av de fem spillerne. Samtidig må det sies at arbeids- og skadesituasjon til flere av spillerne også hadde sin påvirkning. Eirik Horvath har valgt å trappe ned fotballen, og skal neste sesong spille for Berg IL. Ved siden av dette skal han være trener for vårt damelag. Besfort Shala ser ut til å havne i Fredrikshald, men også han skal fortsette i klubben som trener for vårt G2007 lag. Marcus Sjømo Eriksson har slitt med flere skader de siste årene, og har foreløpig ikke noen ny klubb. Han også blir fortsatt værende på Strupe, som trener for klubbens G16 lag. Alle disse tre har også vært trenere i klubben 1 eller flere år, og det viser at spillerutvikling også kan bli trenerutvikling. Vi er svært glade for å fortsatte få glede av deres ferdigheter.

Deniz Kaili og Niklas Theo Fjellstad står foreløpig uten noen ny klubb, men vi blir ikke overrasket om fotballmotivasjonen kommer tilbake og de blir å finne i en av byens andre klubber. Spillere som disse 5 blir ofte "glemt" av mange, da de ikke er i start 11'eren hver uke. Likevel er de ekstremt viktige i treningsarbeidet, og klubben ønsker derfor å takke de av på en fin måte. 

Tusen takk for innsatsen gjennom mange år gutter!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline