Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Spillerpresentasjon - Øystein Lundblad Næsheim

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Jan 2021

Øystein Lundblad Næsheim kom til klubben i forkant av 2016 sesongen, og har siden den gang rukket å spille 120 kamper for sesongen. Foto: Halden Arbeiderblad

Goalgetteren med tunga
Øystein Lundblad Næsheim ble hentet til klubben i forkant av 2016-sesongen. En sesong som ikke ble som forventet verken for klubben, eller Lundblad Næsheim selv. I 2016 sesongen var spissen litt ut og inn av start 11'eren, og scoret 6 mål. I tillegg rykket laget som kjent ned fra 2. divisjon. I 2017 ble året da man virkelig fikk se hva som bodde i målscoreren. Han stoppet ikke før han hadde scoret 25 scoringer i seriespillet - imponerende tall med tanke på at det ble spilt 26 kamper. I 2017 var også da da vi ble kjent med tunge-feiringen til Lundblad Næsheim.

Fortsatt å lever scoringer
Etter 25 scoringer i 2017 har Lundblad Næsheim fortsatt å levere gode scoringstall. I opprykksesongen i 2018 scoret han 24 seriemål, mens han i 2019-sesongen scoret 10 mål, på begrenset spilletid. I oppkjøringen til 2020-sesongen slet Øystein med en ankelskade, men grunnet utsatt seriestart var han likevel tilbake i kamptroppen til første seriekamp. Et seriespill med kun 17 kamper, og med varierende spilletid scoret målsniken 5 mål også i fjorårssesongen.

Navn: Øystein Lundblad Næsheim
Alder: 31 år
Posisjon: Spiss
Tidligere klubber: Lommedalen, Bærum, Korsvoll, Lørenskog, Ready
Vært i klubben siden: 2016 (går inn i 6. sesongen nå)
Personlige mål for sesongen: Hadde i fjor 1 målpoeng (mål eller assist) per 75 min, så da får målet være per 74 min i år.
Kampritualer: Alltid ta på sko og leggskinn på høyrefoten først. Som lagets DJ på kampdag må alltid siste sang før vi går ut til kamp være Freed from Desire - Gala


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline