Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Flere samarbeidspartnere har signert nye avtaler

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Jan 2021


Flere av våre samarbeidspartner har valgt å forlenge sine avtaler med oss noe vi er meget fornøyde med. Klubben jobber i disse dager intenst med å få samarbeidspartnere med på laget videre noe som er avgjørende for å kunne fortsette klubbutviklingen både administrativt men også sport. Derfor er det gledelig et flere samarbeidspartnere forlenger sine avtaler.

"KGH optimaliserer kundenes handel og tollhåndtering ved hjelp av innovativ strategi og overholdelse, drift og digitale tjenester."  KGH har signert en ett års avtale med klubben.

"Riis Elektro er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige."  Riis Elektro Halden har signert en ett års avtale med klubben.

"Hos Dahles Auto Halden tilbyr vi salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering."  Dahles Auto Halden har signert på en to års avtale med klubben.


Dersom din bedrift har lyst å være med på laget, er det bare å ta kontakt på post@kvikhalden.no. Vi har mange ulike samarbeidspakker for både større og mindre bedrifter.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline