Markus Stokken Kaasa har signert på ny avtale

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Markus Stokken Kaasa (25) ble hentet til klubben i forkant av sluttspillet, nå blir han med videre og har signert på en ny avtale.

Kaasa ble hentet til klubben før den første sluttspillkampen, og spilte dermed 4 kamper for klubben. Han viste seg frem på en god måte i kampene han spilte, men samtidig er klubben klar på at fremtiden ser enda bedre ut. 

Hovedpersonen selv uttaler følgende: 

"Kvik tok meg veldig godt i mot når jeg var leiesoldat og har vist i ettertid at de ønsker meg og det er veldig viktig for meg som spiller. Kvik har ambisjoner og jeg tror og håper at vi kommer til å kjempe i toppen også neste sesong. Det er mange gode spillere i laget, og nå kommer det også spillere tilbake fra skade som jeg føler kan være med å bidra til en enda bedre plassering enn vi endte opp med i år. Synd med tapet av Kenta, men unner han sjansen på landslaget, også får vi fortsette å bygget laget videre.. Ser veldig frem til to år til i Kvik, og må takke ledelsen for tilliten de viser meg. Jeg gleder meg til å få en oppkjøring med gutta slik at vi kan bli mer samkjørte og jeg får vist enda mer av meg selv." 

Sportsjef Haris Juklo sier følgende om signeringen: "Markus var god de fire kampene han spilte for oss i høst, men når han og resten av spillergruppa blir enda bedre kjent på og utenfor banen tror vi dette vil bli enda bedre.

Kaasa blir dermed den den 18. spilleren i troppen med kontrakt. I tillegg har vi et par navn til fra egne rekker som vi skal avklare før vi tar juleferie.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline