Sabina Hansen ny trener

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2020

Sabina Hansen har lang fartstid både som trener og spiller, og blir fra 1. januar å se som trener i klubben

Solid bakgrunn
Sabina kommer fra Hannestad i Sarpsborg, og har vært trener i blant annet Greåker, Sarpsborg FK, Yven og på kretslaget. Hun har UEFA B-lisens og UEFA Spillerutvikler B, og skal neste år være trener for klubbens J15 lag. Laget har de to siste årene blitt kretsmester i Østfold, og skal neste år spille i en regional serie i regi av Østfold Fotballkrets. Ved siden av skal hun være ressurstrener på klubbens J13 lag, som dermed får en sparringspartner med stor fagkompetanse inn i et allerede godt trenerteam.

Vil satse på jenter
De siste årene har klubben bygget opp en stor og bred jenteandel i klubben, og at det satses på jenter er det ingen tvil om. Damelaget ble startet opp i 2020, og får forhåpentligvis spilt sine første seniorkamper i 2021-sesongen. J15 laget skal spille i regional serie, og fra J13 og nedover er det omtrent rene jenteårganger på alle årganger.

Sabina sier selv følgende:
"Kvik Halden FK ønsker å bygge et kompetent trenermiljø, og samtidig satse på jenter. Det er en reise jeg gjerne vil være en del av. Jeg har bevist over mange år at kvinner kan også være gode trenere, og ikke minst en nødvendig bidragsyter til å utvikle et jentemiljø i en klubb. Jeg tror at en kvinnelig trener forstår jentene på en annen måte, og det vil være en suksessfaktor med tanke på flest mulig, lengst mulig. Jeg er glad for å få denne muligheten, og ser frem til å starte min reise med jentene i januar"


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline