"Vil kjempe i toppen igjen"

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Des 2020


Filip Johansen Westgaard kom til klubben i forkant av 2019-sesongen, og på fredag ble han enig om ny 2 årskontrakt.

Signalspiller
Westgaard ble hentet fra naboby og divisjonskollega Fredrikstad FK i forkant av 2019-sesongen. En spiller med masse erfaring fra OBOS-ligaen og PostNord, som har vist de siste to årene hvor viktig han er for laget. Westgaard er dønn seriøs i treningsarbeidet, og er på mange måter en signalspiller for spilletypene klubben leter etter. I tillegg har han så gode fotballforståelse og ferdigheter at han kan bekle nærmest de fleste posisjonene på banen. I løpet av de to årene i klubben har han primært spilt høyre vingbeck, men han har også blitt brukt som indreløper, som anker og som midtstopper ved flere anledninger.


NÅ KAN DU SIKRE DEG SESONGKORT TIL FØRJULSPRIS!


Spolert av skader
Westgaard leverte mange målpoeng i 2019-sesongen, men i oppkjøringen til årets sesong leverte han i tillegg flere scoringer. I første serierunde borte mot Eidsvold Turn ble han matchvinner med sin scoring på overtiden. Westgaard har følgende evaluering av årets sesong:
"Det startet veldig bra for meg i første del av sesongen. Jeg var veldig aktiv offensivt, og bidro også med scoringer. Den siste delen ble dessverre ødelagt av en skade for min del. Dermed endte sesongen på en kjip måte for min del, men jeg er ganske sikker på at vi hadde tatt 2. plassen om vi hadde unngått skade på 4-5 av de sentrale spillerne våre."

NÅ KAN DU SIKRE DEG SESONGKORT TIL FØRJULSPRIS!


"Vil kjempe i toppen igjen"
I forkant av neste sesong har Westgaard delt følgende tanker med oss i redaksjonen:
"Neste sesong satser jeg på å fortsette der årets sesong startet. Med det mener jeg å være aktiv og god offensivt, og fortsette å være stabilt god defensivt. Jeg vil bidra med å skape sjanser offensivt. For lagets del blir det å fortsette å kjempe i toppen, slik at det blir morsomme kamper også neste høst"


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline