"Jeg vil fortsette i samme spor og utvikle meg videre"

Postet av Lars Petter Brevig den 13. Des 2020

Fredag formiddag skrev Thomas Skjødt Johansen under på en ny toårskontrakt - nå vil han bli førstevalg på keeperplassen

Har tatt store steg
Thomas Skjødt Johansen kom til klubben høsten 2018, da klubben kun hadde David Paulmin på keeperplassen. I 2019-sesongen stod Skjødt Johansen samtlige kamper på klubbens rekruttlag i 4. divisjon, og hadde god utvikling på treningsfeltet. Debuten på a-laget fikk han i fjorårets siste kamp, da han ble byttet inn i kvalifiseringskampen mot Åsane på Halden Stadion. Årets sesong startet han på benken, men da Paulmin ble skadet grep Skjødt Johansen muligheten. Det resulterte i 7 kamper fra start i årets sesong, hvorav 2 i sluttspillet.


Sikre deg sesongkort til førjulsrabatterte priser!


"Det har gått opp og ned"
Skjødt Johnsen ser tilbake på årets sesong på følgende måte:
"Årets sesong var spennende, og det har gått både opp og ned. Da vi egentlig nærmet oss klare for seriestart ble det nedstenging og null trening. I løpet av perioden uten fellestreninger jobbet jeg mye med den fysiske biten. Det bidro til å skape en fin utvikling for meg, og i flere av kampene fikk jeg bevist hva som bor i meg. Sesongen endte ikke som vi drømte om, men for meg personlig har det vært en god sesong."


Sikre deg sesongkort til førjulsrabatterte priser!


"Vil stå uke inn og uke ut"
Skjødt Johansen er fornøyd med å ha signert en ny toårs-kontrakt og gleder seg til å fortsette utviklingen:
"Neste sesong må vi fortsette i samme spor, og personlig vil jeg utvikle meg videre. Det krever at jeg gjør den jobben som kreves på det fysiske, og kliner til fra vi starter opp igjen. Målet mitt i år er å stå uke inn og uke ut. Det er jeg fast bestemt på å klare. Stallen ser allerede god ut, og jeg tror vi skal klare å kjempe i toppen av tabellen i år også. Vi er en god gruppe som jobber sammen og i samme retning."


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline