Jørgen la Cour Strand ny sportslig leder u-avdeling

Postet av Haris Juklo den 12. Des 2020

Etter nesten ett år i LSK vender Jørgen la Cour Strand "hjem" igjen. Denne gangen skal Jørgen gå inn i nyopprettet stilling som sportslig leder i u-avdeling. En stilling som bl.a. skal sørge for bedre oppfølgning av trenere og spillere i barn og ungdomsavdelingen.


Styrke utvikling

Jørgen er meget kjent fjes i Kvik Halden FK. Frem til februar inneværende år var han assistent trener på vårt A-lag og ledet G16 laget i tillegg til å jobbe på Halden akademi. Siden den gang har han jobbet i LSK hvor han har hatt hovedansvar for klubbens G19 lag samt trener på LSK`s rekrutt lag i 3.div. Når Jørgen nylig ga uttrykk for at han ønsket å flytte hjem igjen på grunn av endring i familiesituasjonen hvor han nå nylig ble pappa til lille Alma, kom vi fort på banen for å se om vi kan få en såpass kompetent kar inn i vårt system igjen.

Vi har i lang tid hatt stort behov for å styrke arbeidet i vårt utviklingsavdeling ytterligere. Vi har en haug av frivillige trenere i vårt barneavdeling som bidrar til at klubben har et av de største barneavdelinger i Østføld. De fortjener å bli fulgt opp mer og vi har en ungdomsavdeling med mange spennende spiller der vi ønsker å systematisere utviklingsveien mer enn det er i dag. 

Våre A-lag på både dame og herre siden trenger flere spillere som er utviklet og "gode nok" fra egen by slik at nivået på de respektive lag blir hevet.


Spennende arbeidsoppgaver

Med Jørgen på plass har vi en fagmann med en spennende tilnærming til spillet. En rolig og behersket trener som er opptatt av detaljer og som er dyktig på planverk. 

Jørgen vil hos oss ha overordnet ansvar for det sportslige opplegget i aldersgruppene 12-19 år, hvor han sammen med trenere på de respektive årganger skal sørge for å forbedre treningshverdagen for spillere. Han vil være en del av Halden akademi i tillegg til at han skal ha et ord med i spillet i vårt samarbeid med Porsnes VGS hvor vi i dag er med og påvirker mange av fotballøktene på toppidrettslinjen .

Inn mot barneavdelingen vil Jørgen være mer synlig direkte mot trenere. Der er målet å få til temabaserte samlinger og veilede trener til å yte enda bedre når de er på feltet med ungene. I tillegg skal han trene våre to eldste årganger(f.2009) i barneavdelingen to ganger i uken.


Fornøyd klubb

Vi er veldig fornøyde med at vi har kommet såpass langt i utviklingen av klubben og at vi nå har skaffet oss mulighet til å kunne ha en person på 100% stilling som jobber kun inn mot utviklingsavdelingen. Ansettelsen av Jørgen la Cour i tillegg til nylig ansettelse av Marius Olsen i en 100% stilling inn i u-avdelingen gjør at vi kan utvikle oss ytterligere som klubb samt gjøre veien noe tydeliger og bedre for de spillere som bruker mye tid på fotballen.

Jørgen starter i sin 100% stilling den 01.01.2021 og har i første omgang signert en tre års avtale.

Vi ønsker Jørgen velkommen tilbake til oss!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline