Julegave fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Des 2020

I går ble klubbens styreleder Ronny Stavem overrasket av Halden Arbeiderblad og Karianne Fuglerud Ingerø fra Gjensidigestiftelsen. Foto: Halden Arbeiderblad

Søkt midler fra "et sted å henge"
Gjensidigestiftelsen har et prosjekt som kalles "et sted å henge". I den forbindelse har klubben søkt om støtte til oppstart og drift av E-sport i regi av klubben. Siden søknaden ble sendt har ikke klubben hørt noe, før styreleder i går ble bedt om å møte Halden Arbeiderblad på utsiden av klubbhuset. Her møtte han også Karianne Fuglerud Ingerø fra Gjensidigestiftelsen. Til Halden Arbeiderblad sa Ingerø følgende om støtten: "Dere har søkt om midler fra prosjektet vi kaller "et sted å henge". Søknaden er innvilget, og her er sjekken som beviser at Kvik Halden får 360 000 kroner til oppstart og drift av E-sport i regi av klubben".

Oppstart nærmer seg
Styreleder Stavem var selvfølgelig svært takknemlig for den store gaven fra Gjensidigestiftelsen, og nå starter arbeidet med å klargjøre for E-sport i klubben. Først og fremst må dagens internettløsning oppgraderes til et fibernettverk som et godt nok til å drifte E-sport, og siden vil det også gjøres innkjøp av konsoller og skjermer. Dermed blir oppstart for E-sport i regi av klubben en gang ila 2021.

Mer informasjon om oppstart kommer på våre hjemmesider.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline