Kent Bergersen blir assistentrener for herrelandslaget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Des 2020

Kent Bergersen har vært hovedtrener for a-laget i 4 sesonger, men fra 1. januar blir han assitenttrener på det norske herrelandslaget

2 års kontrakt og opprykk
Kent Bergersen ble annonsert som hovedtrener for klubben 30. november 2016, og kom til klubben med målsetting om opprykk. Første sesongen ble en omstilling både for Kenta og klubben. Moss FK ble for sterke i opprykkskampen, men at Øystein Lundblad Næsheim og Björn Berglund scoret 25 mål hver viste hva som bodde i laget. Det ble en del endringer i spillestallen i etterkant av sesongen, og fra 2018-sesongen fikk han for alvor satt fart på laget. 2018-sesongen startet litt ujevn, men en fantastisk sommer- og høstsesong sørget for at opprykket ble sikret i Vestfossen i siste serierunde. 

2 nye år, og Kvik Halden ble satt tilbake på fotballkartet
Etter opprykket til PostNord-ligaen var de fleste overbevist om at laget kom til å kjempe for å unngå nedrykk. Gjennom vinteren var resultatene i treningskampene gode, men i generalprøven mot Kjelsås ble det stortap. Likevel skulle det vise seg at laget var bedre forbredt enn de fleste kunne ane. Målsettingen til Kent Bergersen og laget om 30 poeng og sikker plass ble innfridd tidlig i sesongen. Selv med et av avdelingens minste budjsetter ledet man serien foran Stjørdals/Blink med 2 serierunder igjen. Dessverre tapte man 0-2 borte mot Fredrikstad i nest siste runde, som gjorde at man kom på en meget overraskende og solid 2. plass. I forkant av årets sesong var de fleste fotballeksperter sikre på at årets sesong ville bli den tøffe andre-sesongen for Kentas mannskap, men selv med store skadeproblemer underveis i sesongen hang man lenge med i kampen om 2. plassen.

4 nye år, fortjent mulighet
28. oktober, for litt over en måned siden ble det klart av Bergersen skulle være klubbens a-lagstrener også de neste 4 årene. En 4 års kontrakt i fotball er som han selv uttalte lenge, og viser hvilken tillitt det er mellom klubben og Bergersen. Likevel, i fotballverden kan alt ting skje, og nå er det klart at Bergersen ikke blir å se i klubben fra 1. januar. Ståle Solbakken har blitt trener for det norske herrelandslaget, og han vil ha med seg Kenta som assistenttrener. En unik, og vell fortjent, mulighet til mannen som har ledet Kvik Halden FK de siste fire årene. En fotballmann med enorm kunnskap og interesse om faget.

Dermed blir det ikke 4 nye år som hovedtrener for Kenta, men som klubb er vi svært stolte over å sende han videre til hele landets flaggskip på herresiden.

På vegne av hele klubben ønsker vi å gratulerer Kenta med denne fantastiske muligheten.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline