Marius Olsen ansatt i 100% stilling

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Des 2020

Marius Olsen er fra 1.1.2021 ansatt i 100% stilling som hovedtrener på G13, G14 og som FFO-medarbeider 

Marius er 22 år gammel og kommer fra Sarpsborg, og var en av mange som søkte på stillingen som klubben utlyste tidligere i høst. Gjennom flere intervjuer har Marius vist seg som en trener som passer klubbens profil svært godt. Han er en ung og utviklingsfokusert trener, som i tillegg har gjennomført UEFA B-lisens.

Marius har inneværende år trent Greåker sitt G19 lag og fungert som trenerveileder i klubben. Han studerer til daglig på HIOF her i Halden og vil kombinere studier med jobben i Kvik Halden FK.

Klubben er fornøyd med å ha ung og utviklingsorientert trener i u-avdelingen vår og ønsker med denne ansettelsen å legge enda bedre til rette for oppfølgning av våre spillere.

Marius Olsen skriver følgende til redaksjonen:

-Jeg er glad for å kunne få denne muligheten og har fått et veldig godt inntrykk av Kvik Halden FK. Det blir spennende med nye utfordringer og en klubb i utvikling, som har hatt en fin reise. Jeg ser frem til å bidra å utvikle den kommende generasjon av spillere i Kvik Halden og være med på å gjøre en forskjell. Kvik Halden FK bygger et faglig sterkt miljø som jeg kan dra nytte av og lære en god del. Heia Kvik!

Vi ønsker Marius velkommen til oss!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline