Ådne Midtskogen blir i klubben i 2 nye år

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Des 2020

Ådne Midtskogen kom til klubben i forkant av årets sluttspill i PostNord-ligaen, og nå er han klar for spill i den rød/hvite drakta de neste to sesongen

Kom som erstatning
Ådne kom til klubben rett før overgangsvinduet stengte, og ble kampklar i tide til å spille sluttspillkampene i PostNord-ligaen. Årets sesong har vært en sesong med mye skader på lagets midtstoppere, og etter at Patrik Sæbø pådro seg en alvorlig kneskade måtte en erstatter hentes. Ådne kom inn, og selv med kort tid i klubben spilte han resterende kamper av sesongen.

Ung gutt med erfaring
Ådne spilte sine ungdomsår i Tynset, og har siden vært innom Ham Kam, Nybergsund, Elverum og sist Florø, hvor han spilte årets sesong frem til overgangen i høst. 21 åringen har dermed erfaring fra mange ulike klubber på høyt nivå, og har følgende å si om kontraktssigneringen med klubben:

"Jeg har valgt å signere med klubben fordi jeg synes det som skjer her er veldig spennende. Tiden jeg har vært her gjør at dette er noe jeg har lyst til å være med på. Spillergruppen er fin, og jeg har blitt tatt veldig godt i mot. Sportslig har klubben de siste to sesongene vært i toppen av PostNord-ligaen, og jeg håper å bidra til at klubben kan ta neste steg og nærme seg opprykk til OBOS-ligaen. Jeg har hatt en fin høst i klubben, som både har vært lærerik og spennende. Jeg gleder meg nå til å komme i gang igjen med gjengen, og ser frem til å kunne utvikle meg videre både individuelt og sammen med laget."

14 på kontrakt
Spillerstallen for neste års sesong begynner å bli fylt opp, og allerede er 14 spillere på kontrakt. Hovedtrener Kent Bergersen er fornøyd med signeringen av Ådne, og har følgende å si om signeringen: "Ådne er en ung lovende stopper som klarte seg bra de 4 kampene han fikk for oss i høst. Som spiller er han duellsterk, har bra fart og dønn seriøs i treningsarbeidet. Vi håper samarbeidet blir bra, og at han kan utvikle seg til å bli en bra stopper for oss." 

De 14 spillerne på kontrakt er:
Ole Strømsborg, Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Lund, Ådne Midtskogen, Emir Comor, Marius Aamodt Eriksen, Albert Makiadi, Marcus Moberg, Mathias Engebretsen, Kevin Krans, Nikolai Kynningsrud, Erikas Adokounis, Peder Nomell og Øystein Lundblad Næsheim


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline