Kretsmestere for andre år på rad

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Nov 2020

I går kveld var det duket for årets siste kamp for klubbens J14/15 lag, og med seier ble kretsmesterskapet sikret

Andre året på rad
Kvik J14/15 vant 2-1 over Ås onsdag kveld i et skikkelig drittvær på Strupe. Dermed er jentene kretsmestere for andre året på rad. Dette er en meget sterk prestasjon som det står respekt av, da de i år har spilt i J15 serien med kun 1 15-åring i troppen. Dermed har det blitt mange kamper mot eldre spillere.

Måtte vinne
Vi måtte vinne i dag for å bli kretsmestere og det måtte Ås også. Det ble en svært jevn kamp og kampen svinget begge veier. Ås starter best og presser oss, men vi kommer mer inn i kampen. I 1. omgang utnytter Sanna Strømsborg svakheter i Ås sitt forsvar to ganger og vi leder 2-0 til pause. Ås får sin redusering i begynnelsen av 2. omgang og herfra og inn blir det svært spennende med sjanser til begge lag. Dette ble en kollektiv arbeidsseier hvor vi jobber og sliter gjennom hele kampen og vi kroner det med seier.

Godt samhold, god utvikling
Trass i et spesielt år i år har vi holdt trykket oppe med treninger og tenkt alternativt under coronaen og hatt svært lite frafall. Treningsgruppen vår har bestått av årgangene 07, 06 og 05 og vi har hatt to lag i serie i år. I tillegg til KM har vi også hatt et breddelag i en 7`er-serie. Breddelaget har hatt en skikkelig progresjon i sin serie og samspillet har forbedret seg gjennom hele serien. Begge lag er avhengig av hverandre og vi har trent sammen og gjort hverandre bedre.

Rent sportslig har vi som gruppe og individer utviklet oss. Vi har hatt sju spillere på kretslag og en med uttak på landslagssamling og vi har hatt god treningsvilje.

Nå tar vi en velfortjent treningspause i 14 dager før vi starter opp igjen.

Svært stolte
På vegne av hele klubben er nettredaksjonen svært stolte av jentenes prestasjon i årets sesong. Det blir svært spennende å følge laget videre, og neste år skal de delta i Regionalserien for 15 åringer. Gratulerer så mye


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline